≫ 

Obožavaoci uzbuđeni: Serija "Gospodar prstenova" dodelila ulogu mlade Galadrijele

Kejt Blanšet je tumačila Galadrijelu u šest filmova dosad: u trilogijama "Gospodar prstenova" i "Hobit"

  • 0
Galadrijela Kejt Blanšet kao Galadrijela / Printskrin: YouTube/Warner Bros. Home Entertainment

Predstojeća TV serija "Gospodar prstenova" će se baviti periodom koji se odigrao pre svetski poznate filmske sage, a sad može da se pohvali i dodelom uloge moćne vilenjakinje, koju je prethodno maestralno odglumila Kejt Blanšet u pomenutoj franšizi.

Kejt je tumačila Galadrijelu u šest filmova dosad: u trilogijama "Gospodar prstenova" i "Hobit". Ova "Gospa šume" nosi vilenjački prsten moći i predstavlja bitnu ličnost Trećeg doba, ali njeni koreni potiču od Prvog doba, pa se može reći da je skoro pa besmrtna.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by josue_paulino (@josue.paulino) on

Njena istorija će biti prikazana u predstojećoj TV seriji, a njena mlađa verzija je dodeljena glumici Morfid Klark, koja igra u serijiama His Dark Materials i Dracula, a videćemo je i u hororu Saint Maud, prenosi Variety.

Biće prikazan i period kad je Galadrijela želela i uspela da vlada delom Srednje zemlje (Middle-earth) uz supruga Seleborna, teritorijom koja će postati Lotlorijen. Iako je Gospa nosila vilenjački prsten moći, nije ga koristila sve do Trećeg doba...

Video: Planina na smrt isprepadao svoju devojku

(Telegraf.rs/Variety.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA