≫ 

Brojimo sitno do Oskara, a ceremoniji će ove godine faliti ono ključno

Potvrdiću vam sada, zajedno sa Akademijom, kako ni ove godine nećemo imati domaćina u tradicionalnom smislu, rekla je Burk

  • 0

Drugu godinu za redom prestižna dodela filmskih nagrada Oskar proteći će bez domaćina ili domaćice. To je za medije portvrila Keri Burk, predsednica ABC Entertejment kompanije.

ABC će ponovo prenositi ceremoniju, u skladu sa dugogodišnjim ugovorom koji imaju sa Akademijom filmskih umetnosti i nauka.

- Potvrdiću vam sada, zajedno sa Akademijom, kako ni ove godine nećemo imati domaćina u tradicionalnom smislu - rekla je Burk i naglasila kako će ponoviti sve ono što se prošle godine pokazalo uspešnim.

Ona je dodala i da će glavni cilj biti i da se ceremonija, koja će se održati 10. februara 2020. godine, skrati na tri sata.

Prošle godine dodela nagrada Filmske akademije ostala je bez domaćina u poslednjem trenutku. Ceremoniju je trebalo da vodi Kevin Hart, ali se ovaj glumac i komičar povukao nakon što je javnost osudila njegove kontroverzne tvitove u kojima je "izražavao anti-gej osećanja i koristio homofobičnu terminologiju", navedeno je u obrazloženju. Akademija je rešila da mu ne nalazi zamenu i ceremonija dodele nagrada protekla je bez domaćina.

Takođe, kasne 2011. godine Bret Ratner, koji je trebalo da vodi 84. dodelu Oskara istupio je nakon što je rekao kako su "probe za pe*ere", dok je promoviosa svoj film "Pljačka s Vrha". Edi Marfi je trebalo da ga zameni, ali se u znak solidarnosti sa producentom Marfi povukao. Na kraju je ceremoniju vodio Bili Kristal.

Džon Stjuart, Hju Džekmen, Set MekFarlen, Elen Dedženeris, Nil Patrik Haris, Kris Rok i Džimi Kimel samo su neki od skorašnjih domaćina Oskara. Stiv Martin i Alek Boldvin zajedno su vodili ceremoniju 2010, dok su se naredne godine ujedinili En Hatavej i Džejms Franko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA