≫ 

Najteži trenuci Nede Arnerić: Za tri godine je pokušala 2 puta da se ubije

Prelomi, trovanje lekovima... Svaki put izgledalo je kao da se oporavila

  • 5
Neda Arnerić Foto: A. Nalbantjan

Glumica Neda Arnerić  večeras je pronađena mrtva u svom stanu Do sada su u javnosti zabeležena još dva slučaja u kojima je poznata srpska glumica završila u bolnici u teškom stanju, najverovatnije kada je pokušala da naudi sebi.

Maj 2016: Pad sa terase

Prvi put javnost je potresla informacija da je Neda Arnerić teško povređena, kada je pala sa terase iz stana na trećem spratu i to na limeni krov prizemnog objekta - antikvarnice.

Tada je zadobila teške povrede - višestruke prelome.

Veruje se da je tada sebi pokušala da oduzme život, ali se u medijima, ipak, govorilo o nesrećnom slučaju.

Ta trauma se desila usred noći, a spasle su je komšije uz pomoć daske za peglanje. Bila je svesna i rekla je: "Izvinite, pustite me".

Zgrada gde stanuje Neda Arnerić Mesto pada Nede Arnerić, Foto: Telegraf

Februar 2019: Trovanje

Usled trovanja lekovima Neda Arnerić je 27. februara prošle godine prebačena u večernjim satima na VMA. Nju je ekipa Hitne pomoći zatekla u teškom stanju...

Da se Arnerićevoj tada dogodilo nešto loše, slutio je njen brat, koji ju je bezuspešno pozivao telefonom. Kada su obili stan, zatekli su je kako leži na podu.

Davala je znake života, a pored nje su bili lekovi. Lekari su se borili koliko su mogli u situaciji kada joj je život bio ugrožen.

Tek u drugoj polovini aprila Arnerićeva je puštena sa lečenja.

Decembar 2018: Težak trenutak

Neda Arnerić doživela je i gubitak supruga pre oko godinu dana.

Vest da je njen muž dr Milorad Mešterović. Ona je, ipak, čini se tugovala u osami, a javnosti tu vest potvrdila tek januara meseca.

Novembar 2019: Htela da ide u Indiju

Novembra prošle godine Neda Arnerić je najavila da će napustiti Srbiju i posvetiti se potpuno drugačijem načinu života - asketskom.

- Odlazim u Indiju. Želim da iskusim strog asketski život. Kad nastupe pauze pritajim se tako i radim neke druge stvari - navela je ona za magazin "Hello" i dodala da se nada da bi bar 10 dana mogla da izdrži u jednom ašarmu, gde se vodi strog asketski život.

A nakon ovog poduhvata, sebe je videla i u budućnosti.

- Maštam o penziji u Alpima, možda napišem i knjigu o svom životu. Volim da radim mnogo toga, ja sam, recimo, pod stare dane učila strani jezik - kazala je Neda za "Hello".

Očito da se naša glumica dugo borila sa depresijom, iako je pokušavala sebe da podigne, baš kada joj je bilo najteže. Priznala je da je "pod stare dane" naučila nemački jezik. Njena želja, da u Alpima dočeka penziju, nije se ispunila.

- Kako godine prolaze i kako se polako opuštam u penziji, sebe sve više vidim u tim krajevima - rekla je Neda Arnerić za "Hello".

Video: Tužan početak godine: Otišla je Neda Arnerić

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naivni Gedža

    10. januar 2020 | 21:52

    Kako umiru slavni glumci starije generacije, kao da mi se otkida najlepše doba detinjstva i mladosti, kada sam uživao u njihovim filmovima. Počivaj u miru Nedo.

  • Miladinka

    11. januar 2020 | 06:12

    Slava ti legendo. ..pocivaj u miru

  • BATA

    11. januar 2020 | 03:01

    SVI KOJI SU SE RODILI MORAJU I DA UMRU ...OTISLA JE RANO NEDA MEDJU SJAJNE ZVEZDE I TAMO CE SIJATI ISTIM SJAJEM KAO I OVDE ..VECNA JOJ SLAVA .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA