≫ 

"Neka seta koja je probijala iz nje svakog trenutka": Potresne reči Radoša Bajića o Nedi Arnerić

- Neda Arnerić je bila izuzetna glumica i velika dama srpskog i jugoslovenskog filma - rekao je poznati reditelj

  • 2
Neda Arnerić, Radoš Bajić Foto: Milena Đorđević, Nikola Tomić

Od Nede Arnerić, koja je preminula u 67. godini života, oprostio se i reditelj i glumac Radoš Bajić. On je istakao da je tužan što slavne glumice više nema i prisetio se saradnje s njom.

- Neda Arnerić je bila izuzetna glumica i velika dama srpskog i jugoslovenskog filma. Nikada nismo zajedno igrali na filmu, ali smo divno sarađivali u filmu čiji sam autor i reditelj "Za kralja i otadžbinu". Neda je igrala glavnu ulogu sa takode nedavno počivšem velikim glumcem Markom Nikolićem. Svi mi u produkciji "Contrast" smo večeras veoma tužni, jer smo verovali da se Neda posle mnogih pehova, smrti supruga i zdravstvenih tegoba - oporavila i počela novi život. Najdominantnije osećanje koje me prožima kada je se setim nje - neka seta koja je probijala iz nje svakog trenutka, iz njenog pogleda, pokreta, iz njenih reči. Neka joj je laka zemlja i večni mir u njenoj duši - rekao je Radoiš Bajić za "Blic".

Neda Arnerić imala je bogatu glumačku karijeru, koja je trajala više od pola veka.

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA