≫ 

Pojavio se snimak na kom Hari traži posao u Dizniju za Megan: Princ ubeđuje direktora da je zaposli?

- Ona je zaista zainteresovana - nastavio je princ

  • 0
Princ Hari, Dizni Printskrin: Youtube/SussexRoyal

Moguće je da je dogovor Megan Markl s filmskom kompanijom Dizni da pozajmi glas jednom od junaka te produkcijske kuće podstakao upravo njen suprug, britanski princ Hari, piše "Dejli mejl" pošto je objavljen video snimak na kojem princ navodno pokušava da ubedi direktora kompanije Boba Ajgera da zaposli njegovu suprugu.

Kako navodi list, na premijeri "Kralja lavova" u Londonu u julu prošle godine, vojvoda od Saseksa ugrabio je priliku da ukaže Ajgeru na to da je njegova supruga zainteresovana da pozajmi glas u nekom od animiranih filmova.

- Znate li da ona ume da pozajmi glas? - upitao je Hari Ajgeru na snimku, koji je zabeležio jedan fan.

Ajger je odgovorio da nije to znao, a Hari je na to konstatovao da "izgleda iznenađeno".

- Ona je zaista zainteresovana - nastavio je princ, na šta je direktor Diznija rekao - Voleli bismo da probamo. To je sjajna ideja.

Britanski "Tajms" juče je objavio da je Megan Markl potpisala ugovor s Diznijem da pozajmi glas u zamenu za donaciju dobrotvornoj organizaciji za zaštitu životinja od lovokradica "Elephants Without Border".

Princ Hari i Megan Markl iznenadili su u sredu javnost odlukom da će se povući sa dužnosti "viših" članova kraljevske porodice i postati finansijski nezavisni.

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA