≫ 

Tragedija na snimanju serije: Glumci poginuli dok su probali scene

Njihove porodice se još uvek nisu oglasile

  • 5
Jorge Navarro Sanchez, Luis Gerardo Rivera Foto: Facebook, Twitter

Meksički glumci Horhe Navaro Sančes (46) i Luis Herardo Rivera (30) poginuli su dok su probali scene za snimanje serije.

Reč je o seriji "Bez straha od istine" meksičke TV kuće Televisa koja je u kratkom saopštenju navela da su Sančes i Rivera preminuli u noći između četvrtka i petka, ali nije iznela druge detalje.

Meksički mediji pišu kako je u incidentu, u kome je Sančes poginuo na licu mesta, a Rivera izdahnuo u bolnici, učestvovalo oko 50 ljudi koji su radili na snimanju scene.

Navodi i da je produkcija u kontaktu sa meksičkim vlastima, kao i da televizija žali zbog nesreće i upućuje saučešće porodici nastradalih glumaca, prenosi AP.

Video: Izvodila je performans, izgubila ravnotežu, a onda je odjeknuo vrisak

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    17. januar 2020 | 19:43

    Mnogi su glumci izgubili zivote tako ili na slican nacin ,a mnogi se i ispovredjivali naj strasnije kao Dzeki Cen glumac koji nije imao dvojnika i sve uloge i scene licno izvodio i stotine preloma a nepredaje se nikako,pa Stiven iz dinastije koji se ubio iz pistolja itd....

  • iskreno

    17. januar 2020 | 22:04

    Biće više vazduha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA