≫ 

Top 5 uloga "srpskog Metjua Mekonahija": Ovde je zablistao Miloš Timotijević

Primetili smo ga davne 1996. godine u TV seriji "Srećni ljudi", gde je igrao Pabla, telohranitelja Ozrena Soldatovića...

  • 14
Miloš Timotijević

Foto: ATA Images

Izdvojili smo 5 filmskih i televizijskih uloga u kojim je zablistao glumac Miloš Timotijević.

Primetili smo ga davne 1996. godine u TV seriji "Srećni ljudi", gde je igrao Pabla, telohranitelja Ozrena Soldatovića. Od tada do danas, Miloš je nizao primetne uloge.

Ove su najbolje, prema mišljenju redakcije Telegraf.rs:

Sedam i po 

 

Miloš glumi Tadiju u filmu Miroslava Momčilovića koji prikazuje svakodnevni život ljudi u Beogradu, opsednutih svojim slabostima, a vođenih strastima. Ostvarenje se sastoji iz sedam nezavisnih priča koje povezuju sedam smrtnih grehova...

Senke nad Balkanom

 

Miloš, kao tužilac Vojin Đukić, pojavljuje se u 9 epizoda popularne TV serije Dragana Bjelogrlića čija se radnja odvija u turbulentom periodu Balkana kasnih dvadesetih, gde se povezuju moć, politika, interesi, kapital i kriminal.

Besa

 

Miloš tumači inspektora Interpola Petrira Kocija koji, vođen određenim motivima, želi da stane na put Dardanu Beriši. U kratkom trenutku u kom se ukrste putevi glavnih junaka, menja tok života svakog od njih.

Vlažnost

 

Miloš igra glavnu ulogu u provokativnom ostvarenju Nikole Ljuce. Timotijević tumači Petra, uspešnog menadžera kom supruga iznenada nestaje. Od tada pa do kraja filma, pratimo nedelju dana Petrovog života, a on, zapravo, ne radi ništa posebno kako bi otkrio gde je njegova žena...

Ničije dete

 

Miloš glumi Ilketa, vaspitača koji na svaki način pokušava pomogne dečaku Harisu, kog su lovci pronašli među vukovima. Radnja ovog filma Vuka Ršumovića je smeštena u kasne osamdesete, duboko u planinama Bosne i Hercegovine, a potom i u beogradskom sirotištu.

Šta mislite o našem izboru? 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA