≫ 

Film "Ajvar" oduševio publiku u Beču i Cirihu, slede premijere širom Evrope i Kanade

Ostvarenje, koje je prikazano u Srbiji uz odlične komentare kritike i publike, i ovenčano brojnim festivalskim nagradama, biće prikazano i u drugim delovima sveta

  • 0
Film

Ekipa filma "Ajvar" na premijeri u Beču / Foto: Promo

Film „Ajvar“ rediteljke Ane Marie Rossi sa Natašom Ninković i Sergejem Trifunovićem u glavnim ulogama, ovog vikenda je oduševio publiku u Beču i Cirihu.

Premijeri u Beču, koja je održana u petak, 24. januara, u čak tri rasprodate sale, prisustvovao je deo autorske i glumačke ekipe, rediteljka Ana Marija Rossi, producent Nikolina Zečević, glumci Vesna Čipčić i Sergej Trifunović, koje je publika nagradila aplauzima i ovacijama.

Oni koji su propustili svečane premijere u ovim gradovima, imaće priliku da ovo ostvarenje pogledaju narednog vikenda (1 i 2. februara), a u nedelju, 2. februara, film će se naći i na repertoaru bioskopa u 16 gradova širom Nemačke. Ostvarenje će biti prikazano i u Norveškoj i Švedskoj.

LIFFE Ajvar film

Sergej Trifunović i Nataša Ninković u filmu "Ajvar" / Foto: Promo/LIFFE

Film koji je prikazan u Srbiji uz odlične komentare kritike i publike i ovenčan brojnim festivalskim nagradama, od 1. februara moći će da vide i gledaoci u Kanadi, i to u Torontu i Vankuveru (1. februara), Vindsoru (9. februara), Montrealu (15. februara), Voterlu (16. februara) i Otavi (22. februara).

U ovoj, na prvi pogled običnoj priči koja je dotakla srca publike gde god je prikazana, igraju i Miodrag Krstović, Branka Petrić, Gordan Kičić, Aleksandra Janković, Pavle Pekić, Ivana Šćepanović, Igor Borojević, Srđan Miletić, Paulina Manov i Mirko Vlahović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA