≫ 

Dizni pronašao način kako da istraumira sledeći naraštaj dece: Sprema se rimejk tragičnog "Bambija"

Zbog sumorne sudbine mame slatkog laneta puštaju se suze već skoro 80 godina, a sada ćemo taj potresni prizor gledati opet, u novom ruhu...

  • 4
Bambi "Bambi" (1942) / Printskrin: YouTube/I M

Dizni planira rimejk svog potresnog klasika Bambi, njihovog petog dugometražnog crtanog filma, koji je premijerno prikazan davne 1942. godine.

Još nije poznato kad će film biti prikazan u bioskopskim dvoranama, ali će zasigurno biti rađen u stilu skorašnjih ostvarenja poput Knjiga o džungli (2016) i Kralja lavova (2019), gde su likovi životinja rađeni najsavremenijom tehnologijom animacije koja je im pruža izuzetnu živost.

Bambi "Bambi" (1942) / Printskrin: YouTube/I M

Iako Bambi obiluje očaravajućim scenama i prati vrlo dirljivu priču, najupečatljiviji trenutak je oduvek bio onaj kada mamu čednog laneta ustreljuje lovac. Ovaj događaj, u stvari, pokreće čitav tok radnje crtanog filma, ali je za većinu ljubitelja „Diznijevih” klasika isuviše potresan da bi mu se neprestano vraćali.

Scenario za film potpisuju Ženeva Robertson-Douret (Kapetan Marvel) i Lindzi Bir.

(N.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istraumirani

    27. januar 2020 | 18:32

    Od tog crtanog filma još i danas vučem traume. Srećom sad imamo zadruge i parove pa ce danasnji malci kad porastu imati lepše uspomene.

  • QQQ

    27. januar 2020 | 18:12

    To je Amerika.A smeta vam Maša i medved.U vašim crtanim filmovima deca imaju kockaste i nakaradne face.Večito neko nasilje(miš maltretira mačku ,ptica trkačica kojota itd).

  • Lol

    27. januar 2020 | 18:31

    Lovci ubijaju životinje. Većina ljudi ubija i jede životinje. Zašto bi krili to od dece? Bolje da znaju u kakvom svetu žive.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA