≫ 

Hajzenbergov sin želi da uđe u biznis: Novi serijal "Breaking Bad" na pomolu?

Volter Mlađi bi mogao postati novi gangster iz Albukerkija

  • 0
Breaking Bad Volter Mlađi i Volter Stariji u TV seriji "Breaking Bad" / Printskrin: YouTube/Breaking Bad Official

Prema mišljenju kritičara i publike, Čista hemija (Breaking Bad) jedna je od najboljih dramskih serija u istoriji televizije. U prilog tome govori i uspeh takozvanih spinoff-ova, odnosno, sadržaja baziranih na likovima i dešavanjima iz Čiste hemije, kao što su Better Call Saul i El Camino: A Breaking Bad Movie.

Postoji verovatnoća da ćemo u budućnosti gledati potpuno novi serijal Čiste hemije, sa Hajzenbergovim sinom u glavnoj ulozi.

Kao što je vernim ljubiteljima serije poznato, Voltera Mlađeg, sina glavnog lika, igrao je 27-ogodišnji R. Dž. Mit. Glumac je nedavno izjavio da je spreman na sopstvenu seriju, gde će njegov lik nastaviti očevo nasleđe i sam postati gangster.

Čista hemija R. Dž. Mit u seriji "Breaking Bad" / Printskrin: YouTube/Breaking Bad Official

- On je sin svog oca, što se vidi po njegovim odlukama i sistemu vrednosti u cilju da zaštiti svoju porodicu. Voleo bih da vidim svog lika, Voltera Mlađeg, u ulozi gangstera - izjavio je Mit za jedan američki tabloid.

Mit je svoju ideju o novoj seriji već predočio Vinsu Giliganu, tvorcu Čiste hemije, a ako dobije zeleno svetlo za snimanje, uspeh je u velikoj meri zagarantovan.

Još jedan u nizu popularnih spinoff-ova 

Samo dve godine nakon završetka Čiste hemije, matična mreža AMC je Bobu Odenkirku, koji je tumačio advokata Sola Gudmana, dala sopstveni serijal pod imenom Bolje pozovite Sola. Serija se pokazala kao veliki hit.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Better Call Saul (@bettercallsaulamc) on

Na veb-sajtu Rotten Tomatoes, namenjenom za ocenjivanje i kritiku filmova i serija, Bolje pozovite Sola zavređuje pohvalnih 97% preporuke. Peta sezona bi tek trebalo da se emituje, a AMC je već odobrio produžetak serije.

Što se tiče Netfliksovog filma El Camino: A Breaking Bad Movie, čija radnja prati Hajzenbergovog partnera, Džesija Pinkmana, samo u prvih nedelju dana je pogledan više od 25 miliona puta.

Uspeh ovih serijala svedoči o popularnosti Čiste hemije, koja ne jenjava ni šest godina nakon njenog završetka.

N.I.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA