≫ 

Bojsi iz "Mućki" za Telegraf otkrio šta bi kupio od Dela - jugoslovenski rizling ili albanski radio

"Imam 24 litre jugoslovenskog rizlinga u garaži", kaže u jednoj epizodi "Mućki" Del Boj

  • 6
Bojsi, Džon Čalis, John Challis Džon Čalis / Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Džon Čalis, čuveni Bojsi iz britanske hit serije "Mućke" ("Only fools and horses"), boravi ovih dana u Srbiji, gde snima svoj dokumetarac "Biti Bojsi u Beogradu". Samo za čitaoce Telegraf.rs slavni komičar je analizirao je epizode serije, naročito onu koji je ovdašnjim gledaocima najmilija - trenutak kada se pominje Jugoslavija, tačnije jugoslovneski rizling - još jedna od "sumnjivih" stvari kojima Del Boj trguje na pijaci.

Čalisa smo pitali šta bi pre kupio iz Delove ponude - rumunsko vino, jugoslovenski rizling ili albanski radio za autobus?

- O, ne bih apsolutno ništa kupio od Dela. Ne bih mu ni sa čim verovao. Ne zaboravite, oni su išli zajedno u školu, Bojsi poznaje Dela. A i Bojsi može da kupi šta god želi. On uvek ima novca - odgovorio je Čalis.

Bojsi, Mućke, Džon Čalis Glumac zna dosta o Srbiji Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Na pitanje novinara Telegrafa da li je dobro biti japi (yuppy - osoba iz više srednje klase sa dobrim poslom, naziv za ljude opsednute materijalnim stvarima i zaradom), Čalis je u ime svog junaka odgovorio: "Da, svakako".

- Uživao sam u tom snobizmu. Ali pravi japi bio je Del. Del je želeo da bude Japi - odgovorio je on.

Čalis je objasnio da mu je ovo drugi put da posećuje Srbiju.

bojsi mucke Džon Čalis Bojsijev čuveni smeh je jedan od zaštitnih znakova "Mućki" Printskrin: Youtube/BritBox

- Bio sam u Beogradu pre oko sedam godina i shavatio sam koliko su "Mućke" ovde popularne, što mi je bilo neverovatno, naročito jer ne govorimo isti je jezik, a imamo isti smisao za humor. Za mene je to bilo sjajno iskustvo. Ljudi su mi na ulici dovikivali "Aaa, Bojsi". Mnogo puta su tražili da se sa mnom slikaju, hvala im mnogo - šeretski je opisao on.

Dodaje, ipak, da mu niko nije dovikivao "Marliiiin", što je, pored njegovog unikatnog smeha, verovatno nešto po čemu je Bojsi najpoznatiji. No, o njegovoj popularnosti u Srbiji najviše svedoči oduševljena masa koja se juče okupila u Tržnom centru "Ušće", kako bi se družila sa glumcem.

Kako Telegraf.rs saznaje, Čalisova poseta Srbiji se neće ograničiti samo na Beograd. Posetiće i druga mesta u našoj zemlji, naročito ona na kojima se nalaze grafiti posvećeni seriji, o kojima glumac neretko tvituje.

Video: Kada bi tron progovorio: Prodaju se igračke iz Igre prestola

(Dunja Savanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taki

    31. januar 2020 | 12:18

    MUCKE...NAJ NAJ..😁😁😁😁

  • Vodolijax

    31. januar 2020 | 11:58

    E to je bila serija koju i dan danas uživam da gledam i smejem se kao da je prvi put gledam a posebno Trigeru i dedi moreplovcu....ma svima.

  • Kakva serija!

    31. januar 2020 | 12:42

    Broj jedan! Za sva vremena❤❤❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA