≫ 

Zbog Breda Pita i ove komičarke princ Vilijam i Kejt Midlton su sinoć crveneli

"Ovu nagradu nazvaću Hari", poručio je Bred

  • 0
kejt midlton i princ hari bafta Printskrin: Youtube/BBC

Komičarka Rebel Vilson i glumac Bred Pit naterali su sinoć princa Vilijama i njegovu suprugu Kejt Midlton da se nekoliko puta zacrvene, kiselo nasmeju ili progutaju knedlu šalama koje su uputili sa bine tokom dodele filmskih nagrada BAFTA u Londonu. Bred Pit čak nije ni morao da se pojavi, sve je uradio preko posrednika.

Zbog "porodičnih obaveza" holivudski šmeker nije doputovao u London, te je nagradu za najboljeg sporednog glumca umesto njega preuzla Margo Robi. Pitova koleginica iz filma "Bilo jednom... u Holivudu" pročitala je kratak govor u kome se glumac zahvalio na nagradi. Ali ne pre ove šale:

- Hej Britanijo, čujem da si opet singl. Dobrodošla u klub. Želim ti puno sreće tokom brakorazvodne parnice - poručio je Pit iz SAD-a, aludirajući na Bregzit koji je zvanično nastupio u petak.

On se potom zahvalio ekipi filma i Kventinu Tarantinu.

- Ovu nagradu nazvaću Hari, jer sam vrlo uzbuđen da ga vratim sa sobom u Ameriku - poručio je on, misleći na drugi turbulentan razlaz sa kojim se Britanija suočava - Megzit. Hari je na koga je mislio svakako je princ Hari.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža uspeli su da se nasmeju na šalu, verovatno ne sluteći da ih čeka nešto još mnogo, mnogo gore.

Pre nego što je dodelila nagradu najboljem reditelju, australijska komičarka Rebel Vilson (39) napravila je pravi mali šou. Pre svega ona je Rojal Albert hol, u kome je održana ceremonija, nazvala Rojal Endru hol, misleći na princa Endrua koji se suočava sa optužbama da je spavao sa 17-godišnjom devojkom koju mu je isporučio njegov prijatelj-pedofil Džefri Apstajn. Potom je dvoranu nazvala Rojal Hari hol, naravno zbog princa Harija.

Kejt i Vilijamu nije bilo smešno, iako se cela sala orila.

Hej zvezde, umrlo je 305 ljudi, šta vam je smešno?

I Rebel se dotakla teme seksizma. Pročitavši imena svih (muških) reditelja koji su nominovani za najbolje, nije im ostala dužna.

- Mislim da nikada ne bih mogla da radim ono što oni rade. A iskreno, nemam ni za to mu*a - kazala je ona, aludirajući na činjenicu da je nekoliko rediteljke koje svakako zaslužuju nominaciju preskočeno ove godine. Za taj komentar dobila je ovacije.

Ono što je mnoge začudilo jeste smeh koji je došao na njenu šalu kako BAFTA nagrada, koja je u obliku maske, "može sjajno da posluži kao odbrana od koronavirusa". Ukoliko to nije bio sarkastičan komentar na nedovoljno činjenje evropskih zemalja da se epidemija zauzda u Kini, teško je razumeti šta je smešno u vezi sa 305 smrtnih slučajeva i 14.300 obolelih ljudi širom sveta...

U ostatku svog govora ona je i ismejala mjuzikl "Mačke", u kome je sama glumila, a koji je objavljen krajem prošle godine. Doživeo je fijasko kako na blagajnama, tako i kod kritičara.

(D.D.S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA