≫ 

Dobiješ Oskara, pa obuješ starke i navališ na burgere: O ovoj slici slavnog para priča ceo svet

Hoakin Finiks i njegova verenica su svojom skromnošću sve očarali... Osim ako to ipak nije bio marketinški trik?

  • 4
Oskar 2020 Foto: Tanjug/Invision/AP

Hoakin Finiks osvojio je u nedelju veče Oskara za glavnu mušku ulogu u filmu "Džoker", ali o fotografiji koja je snimljena nakon njegove pobede i zvanične ceremonije ceo svet priča možda i više nego o prestižnoj nagradi. 

Finiks i njegova verenica, glumica Runi Mara, uslikani su kako u svojim večernjim toaletama sede na stepenicama i jedu burgere. Lepa glumica potpetice je zamenila starkama, a između gladnih umetnika stoji te večeri osvojena statua Oskara.

Pobedu su proslavili burgerima, i to veganskim, s obzirom da su oboje odbacili hranu životinjskog porekla. Finiks je zaslužan za to što se ove godine na večeri povodom Zlatnih globusa (koji je takođe osvojio) našao isključivo biljni meni, a veganizam je pomenuo i na Oskraru.

- Mislim da smo se odvojili od prirode, da smo krivi za egocentričnost našeg sveta. Mi izađemo u prirodu i uništimo njene resurse. Osećamo da imamo pravo da veštačkim putem osemenimo kravu, a onda joj oduzmemo njenu bebu, iako njeni krici nikog ne mogu da zavaraju. Onda uzmemo njeno mleko, namenjeno za mladunče, i stavimo ga u svoju kafu - rekao je glumac.

Navodno je, nakon dodele Oskara, Finiksu ponuđen burger od goveđeg mesa, na šta je on konobaru pokazao kartu na kojoj piše: "Budite vegani, to nije privremena moda, to je budućnost", prenose portali koji zagovaraju ovaj stil života.

Iako je mnoge raznežila fotografija na kojoj slavni glumac i njegova koleginica deluju kao sav običan svet, tako skromno i jednostavno, mnogi su se zapitali koliko marketinga ima u svemu ovome?

Oštrom oku nije promaklo da u u pitanju "Monty's Good" burgeri, to jest hrana koja stiže iz isključivo veganskog restorana u Los Anđelesu.

Šta vi mislite o tome? Javite nam u komentarima.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nora

    13. februar 2020 | 15:34

    Divni divni predivni oboje

  • Step by step

    14. februar 2020 | 07:45

    Može li danas iko da nešto uradi a da se ne traži skriveno značenje. Ljudi se opustili, pojeli, odmorili se. Sasvim ok.

  • Prle

    13. februar 2020 | 16:04

    Isto sto i oni o mom dorucku jutros.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA