Objavljen tizer za 4. sezonu serije "Stranger things": Otkriva šta se desilo vrlo važnim likom

Da li se priča nastavlja u Rusiji?

  • 1
Čudne stvari Printskrin: Stranger things

Naučnofantastična horor serija "Čudne stvari" ("Stranger things") vraća se za 4. sezonu, a Netflix je upravo objavio prvi tizer trejler.

U njemu vidimo ledeni predeo i vojnike obučene u sovjetske uniforme, koji nadziru radnike na pruzi. Jedan od radnika koji popravljaju prugu skida kapuljaču i ispostavlja se da je u pitanju Hoper. S obzirom da na kraju poslednje epizode treće sezone mnogi nisu bili sigurni da li je on uopšte živ, mnogi fanovi su oduševljeni.

Brojna pitanja ostala su otvorena nakon kraja poslednje sezone. Sve zagonetke trebalo bi da budu rešene u četvrtom nastavku sajfaj horora, ili se barem fanovi nadaju da će biti.

- Ideja nam je da četvrta sezona bude poslednja - rekao je svojevremeno Ros Dafer, reditelj serije.

Ipak, u intervjuu za  Entertainment Weekly, izvršni producnet Šon Livaj nagovestio je da bi serija, koja je inače drugi najstrimovaniji projekat na Netflix-u (samo u oktobru 2019. imao je 64 miliona pregleda), mogala da se nastavi.

- Istina je da ćemo definitivno snimiti četvrtu sezonu, sa velikom mogućnošću za petu. Preko toga, ne verujem - rekao je on.

Sudeći po tizeru, četvrta sezona je gotova, ali Netflix još nije objavio kada će publika moći da je gleda.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA