≫ 

Jovan je u 52. godini postao model, a onda ga je pozvao Holivud: Sve se promenilo, ja sam ostao isti

U razgovoru za Telegraf.rs otkrio nam je koji film snima i kako je poziv iz američkog filmskog centra dospeo do njega

  • 6
Jovan Popović, model, Holivud, snimanje filma Foto: Privatna arhiva

Jovan Popović, nekadašnji profesor iz Zrenjanina, ugostitelj i fudbaler, počeo je da interesuje modnu javnost u 52. godini, a sada, samo godinu dana kasnije, njega je, kako kaže, pozvao - Holivud.

U razgovoru za Telegraf.rs otkrio nam je koji film snima i kako je poziv iz američkog filmskog centra dospeo do njega. Međutim, detaljna radnja filma ostaće tajna do izlaska na bioskopska platna.

- Reč je o filmu "The Christmas ball ( USA) 2020", reditelj je Ejmi Beret, a glavni glumci su: Nik Hendriks, Dirdre Mulins i Karolin Langriske. Znate, kada se snima film, ne iznose se mnogi detalji o njemu. Sve što mogu reći je da je film ljubavna priča dvoje mladih, koja se odigrava za vreme Božićnih praznika i da će premijera biti krajem godine - rekao nam je na početku razgovora Jovan.

Film se snimao u Beogradu, ali i na lokacijama van zemlje. Nismo mogli da ga ne pitamo kakva je njegova uloga.

- Moja uloga je epizodna, ali meni veoma bitna. U jednoj sceni sam baš "jedan na jedan" sa glavnim glumcem Nikom Hendriksom, gde mi on nešto pokazuje, a ja mu ne odobravam. Nik je stvarno dobar i mnogo mi je pomogao da odradim tu scenu. Na kraju sam dobio čestitke od njega i od rediteljke Ajmi Beret, a od ekipe aplauz - ispričao nam je.

Kako je stigao poziv iz Holivuda?

Jovan je sasvim slučajno dobio poziv iz Holivuda, a bio je prethodno angažovan od strane kasting agencije.

- Sve se desilo u nekoliko dana, slučajno kao što se i sve do sada dešavalo oko mog posla. Odrađena je proba i ubrzo sam pozvan na snimanje. Iznenađen sam što su baš mene izabrali od velikog broja prijavljenih i ukazali mi poverenje - kaže Jovan.

Jovan Popović, model, Holivud, snimanje filma Jovan na snimanju filma "The Christmas Ball"; Foto: Privatna arhiva

U filmu je učestvovalo mnogo glumaca, ali i velik broj statista. Kako kaže naš sagovornik, snimanje je bilo zabavno i pored toga što je trajalo i po 12 sati dnevno.

- Lepo smo se družili, jedno nezaboravno iskustvo, a nadam se da je samo početak moje filmske karijere, jer sebe vidim kao glumca. Jedino mi je bila slaba tačka engleski jezik, ali snašao sam se, iako nije bilo lako. Moram još da radim na jeziku i da ga usavršavam - rekao je Jovan za Telegraf.rs.

Žene mu daju najveću podršku

- Žene su uvek bile moja velika podrška, tako se i nastavilo i u ovom projektu. Zahvalan sam na njihovoj podršci, jer na osnovu njihovih lajkova fotografija na društvenim mrežama i poruka koje dobijam svakodnevno, vidim da radim dobro posao - kaže Jovan i dodaje da i dalje ne veruje da je dobio ulogu u tako velikom filmu.

Međutim, dodaje da podrška ne izostaje ni od porodice i prijatelja, a ekipa sa seta mu je rekla da je stvoren za glumca. Na naše pitanje šta se promenilo od kad je postao poznat, odgovara:

- Sve se promenilo, samo sam ja ostao isti - zaključio je naš razgovor Jovan.

(S. Čenad)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA