≫ 

"Tri krsta, srce": Slagalica ima nove bisere, takmičar čudno rešavao Skočka

Voditeljka pomalo zbunjeno vodila jednu od igrica kviza

  • 10
Slagalica Printskrin:Youtube/ RTS Slagalica - Zvanični kanal

Jedan od najdugovečnijih kvizova na našim prostorima je svakako Slagalica. Nema ko ga ne gleda, između ostalog, i zato jer nikad ne znate kad možete da naučite nešto novo, utvrdite svoje znanje ili se malo nasmejete.

"Plavi" takmičar Darko Krčmar je u kvizu emitovanom 12. februara, u igri "Skočko" izgovorio "Tri krsta, srce", na šta je voditeljka Marija Veljković Milovanović ostala nema nekoliko sekundi i potom ga ispravila "Tri karoa, srce?", pa se potom sam takmičar "ispravio" "Tri trefa, srce".

Zašto mu tref više liči na krst nego na detelinu, nepoznato je, možda u trenutku, zbog treme, nije mogao da se seti. Nešto kasnije, u trećem redu, opet se zbunio zatraživši "zvezdu i tri dinare, romb, kako već", a potom i dalje "pik, zvezda, zvezda, dakar"?

Krčmar je inače iskusan u kvizovima i već je učestvovao i u Slagalici, a postao je poznat po tome što je sa samo tri otvorena polja rešio jednu Asocijaciju 2017. godine.

Pogledajte video, igra Skočko počinje na 10:50:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ALONSO

    16. februar 2020 | 08:40

    Nije u pitanju krst. Darko je iz mesta gde su starosedeoci igrajući karte dali imena znakovima na istim. Dakle, Tref su nazvali Krsta, Pik su nazvali Mača, Herc je Srce, a Karo je Dinara.

  • Džaja

    16. februar 2020 | 08:32

    Crnogorci imaju taj trip da znakove sa karata nazivaju krsta, mača, kupa, dinara.

  • Kvazi englez na srpskom

    16. februar 2020 | 10:28

    Bilo je jednom u Slagalici gde je lik ladno rekao tri kare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA