≫ 

"Eternals" će biti prvi Marvelov film koji će prikazati gej poljubac

Već godinama, Marvelov producent Kevin Fajgi je nagoveštavao da će se LGBTQ likovi pojavljivati u njegovim superherojskim filmovima...

  • 3
Eternals

Ekipa filma "Eternals" / Printskrin: YouTube/JoBlo Movie Trailers

Eternals je predstojeći Marvel film koji će po prvi put prikazati otvoreni istopolni par. Nakon više od decenije superherojskih filmova, ova kuća se dosad bazirala na heteroseksualnim romansama, pa je Marvel rešio da sa ovim ostvarenjem napravi korak napred i prikaže i homoseksualne likove, prenosi Collider.

U intervjuu za NewNowNext, Haz Slejmen, sporedni glumac filma Eternals, otvorio se o vezi njegovog lika sa Fatosom (Phatos), kog igra Brajan Tajri Henri. Fatos je stručnjak za mašineriju i u filmu će biti prikazan i njegov bogat privatni život isto koliko i superherojski.

The Cast of

Kevin Fajgi, prvi sleva, sa ekipom filma "Osvetnici: Kraj igre" / Foto: Tanjug/AP

- Oženjen sam sa gej superherojem Fatosom i predstavljamo gej porodicu i imamo dete - izjavio je Slejmen za NewNowNext i dodao:

- Imaćemo prelep, emotivni poljubac. Svi su plakali dok smo ga snimali. Prema mom mišljenju, veoma je važno prikazati koliko prelepa homoseksualna porodica može biti. Brajan Tajri Henri je sjajan glumac i doneo je toliko lepote svom liku. U jednom trenutku sam video dete u njegovim očima. Bitno je podsetiti svet da su i LGBTQ osobe nekad bile deca. Uvek nas prikazuju kao seksualne ili buntovne, pa se zaboravlja na onaj ljudski deo.

Već godinama, Marvelov producent Kevin Fajgi je nagoveštavao da će se LGBTQ likovi pojavljivati u njegovim superherojskim filmovima. To će se desiti i u ostvarenju Shang-Chi, a nastaviće se u Thor: Love and Thunder, gde će Valkira, lik Tese Tompson, otvrenije tragati za istopolnom vezom.

Premijera filma "Eternals" je zakazana za 6. novembar 2020. godine.

Video: Ako ne po Spajdrmenu, Hulku i Ajronmenu, po ovome ćemo zauvek pamtiti Stena Lija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • perfect

    17. februar 2020 | 10:48

    Toooo lutko 😍

  • Belfagor

    17. februar 2020 | 12:53

    Volim Marvel filmove ali ovaj nemam želju da gledam.

  • Sudija Dred

    19. februar 2020 | 08:23

    Rezija: Juzna Koreja, isti reziser koji je radio odlican zombi film Train to Busan. Pa sada, da li je Parasite bas slucajno, na suvi kvalitet dobio 4 Oskara ili postoji neka namera u agendi sa Juznom Korejom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA