≫ 

Sin Kurta Rasela igraće ulogu svog oca? Snima se rimejk "Bekstava iz Njujorka"

Kurt Rasel proslavio se ulogom Snejka Pliskena

  • 2
kurt rasel bekstvo iz njujorka Printskrin: Youtube/ Tue Nguyen

"Bekstvo iz Njujorka" ("Escape from New York") kultni je film reditelja Džona Karpentera iz 1981. godine sa Kurtom Raselom u ulozi Snejka Pliskena. Radnja filma odvijala se 1997. godine, kada je Menhetn pretvoren u dobro čuvani zatvor, a Plisken je osuđeni pljačkaš banke koji je poslat da izvuče predsednika Amerike iz tog zatvora gde je “slučajno” završio.

Li Vanel, scenarista filmova kao što su "Slagalica strave" i "Nevidljivi čovek" (koji je i režirao), potvrdio je da piše scenario za rimejk filma "Bekstvo iz Njujorka", a nije isključio mogućnost ni da ga režira.

– Snejk Plisken je antologijski filmski lik, deo je detinjstva i adolescencije mnogih ljudi. I zato moram da ga tretiram vrlo oprezno – izjavio je Vanel, pri čemu nije želeo ni da potvrdi ni da odbaci mogućnost režiranja tog filma, prenosi Headliner.

On smatra da pri stvaranju ovog rimejka neće imati takvu slobodu kakvu je imao prilikom stvaranja filma "Nevidljivi čovek".

– Postoje TV serije i stripovi na temu “Bekstva iz Njujorka”, mi govorimo o ključnom filmu s kojim ne želite da zeznete stvar – smatra Vanel.

Vajat Rasel Vajat Rasel Printskrin: Youtube/ theoffcamerashow

Na pitanje da li bi Vajat Rasel, sin Kurta Rasela, u remakeu trebalo da imati ulogu Zmije, Vanel je diplomatski odgovorio:

To je očigledan način da osvojimo fanove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA