Vikend lepih priča u Kombank dvorani uz emotivnu filmsku priču „Zov divljine“

Povodom početka prikazivanja filma Zov divljine i jedne prelepe priče o hrabrom psu Baku, u Kombank Dvorani će 22. i 23. februara biti održan Vikend lepih priča

  • 0
Zov Divljine film Foto: Twentieth Century Fox Film Corporation

Svi koji budu pogledali ovo filmsko ostvarenje tokom vikenda dobiće vaučer koji im može doneti putovanje za porodicu  i njihovu kucu u hotelu Stara planina.

Od studija 20th Century Fox stiže priča zasnovana na istoimenom romanu Zov divljine u kojoj upoznajemo Baka, psa velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz svog doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske u vreme Zlatne groznice s kraja 19 veka. Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda.

Zov divljine koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.

Reditelj filma je Kris Sanders, dok su u glavnim ulogama Harison Ford, Karen Gilian. Bredli Vitford, Dan Stevens.

Pogledajte trejler u nastavku:

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA