≫ 

Sada i na srpskom: Pogledajte prvi domaći trejler za film "Hotel Beograd"

Film koji je nastao u rusko – srpskoj koprodukciji, ponudiće najbolje iz obe kinematografije

  • 2
Hotel Beograd

Foto: Aleksandar Letić

Nova romantična komedija “Hotel Beograd sa Milošem Bikovićem i Dijanom Požarskajom očekuje nas u biskopima od 12. marta, a danas je izašao prvi domaći trejler za ovu nesvakidašnju ljubavnu priču.

Film koji je nastao u rusko – srpskoj koprodukciji, ponudiće najbolje iz obe kinematografije, domaće glumce poput Miodraga Radonjića, Ljubomira Bandovića, Srđana Žike Todorovića, Jelisavete Teodosić, ali i omiljena imena ruskog glumišta Borisa Dergaćova, Aleksandra Kuzenkina na čelu sa rediteljem Konstantinom Statskijim.

“Hotel Beograd” inspirisanja je franšizama omiljenih televizijskih serija “Kuhinja” i “Hotel Eleon”, dok je radnja smešta u naš glavni grad. Miloš Biković  tumači bogatog naslednika i vlasnika prestižnog Hotela Beograd, Pavla - Pašu poznatog po burnim izlascima i raskalašnom životu. Kada se u njegov svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život pretvariće se u avanturu u kojoj je sve moguće.

Ova romantična komedija naći će se od 12. marta na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona.  Ulaznice za svečanu beogradsku premijeru, koja je zakazana za 10. mart,  su u prodaji i mogu se kupiti na blagajnama Sava centra i prodajnim mestima Tickets-a, kao i online na www.tickets.rs.

Video: Plivam elegantno kao kratkonogo prase: Biković objavio snimak s bazena, pogodite ko ga je snimao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA