Imamo toliko problema s njima, a oni im dali Oskara: Tramp pobesneo zbog filma "Parazit"

Predsednik SAD je tokom govora na jučerašnjem skupu u Koloradu izrazio žaljenje što je južnokorejsko ostvarenje proglašeno za najbolji film, a potom je iskritikovao i Breda Pita

  • 3
Donald Tramp Photo: Pixabay

Predsednik SAD Donald Tramp žali što je ovogodišnji dobitnik Oskara za najbolji film ostvarenje koje dolazi iz Južne Koreje.

- Koliko su loše bile nagrade Akademije ove godine, jeste li videli? "A pobednik je ... film iz Južne Koreje" - rekao je Tramp na skupu u Koloradu, imitirajući najavljivače sa Oskara.

- Šta se, dođavola, uopšte događa? Imamo dovoljno problema sa Južnom Korejom i trgovinom, a onda im oni daju nagradu za najbolji film godine? - pitao je Tramp.

"Parazit" je prvi film na stranom jeziku koji je osvojio nagradu Akademije za najbolji film, a takođe je osvojio i oskare za režiju i originalni scenario

Međutim, Tramp nije impresioniran. Čini se da ga više zanimaju američki filmovi nastali pre 70 godina.

- Želeo bih recimo "Prohujalo s vihorom". Možemo li, molim vas, ponovo dobiti nešto kao "Prohujalo s vihorom"? Ili kao "Bulevar sumraka", toliko sjajnih filmova - nastavio je.

Tramp je rekao da ne zna da li je "Parazit" dobar.

- Mislio sam da je najbolji strani film, najbolji strani film - ali ne, to je najbolji film. Da li se to ikada ranije dogodilo? - pitao je.

Neon, američki distributer "Parazita", odgovorio je na Trampovu kritiku na Tviteru, prenosi CNN.

- Razumljivo je, on ne ume da čita - napisali su iz kompanije.

Tramp takođe nije obožavalac Breda Pita, koji je zašao u politiku govoreći na dodeli Oskara, kada je dobio nagradu za najboljeg glumca u sporednoj ulozi. Pit je tada spomenuo odsustvo Džona Boltona sa suđenja za opoziv  predsednika Trampa u Senatu.

- Nikada nisam bio njegov veliki fan - rekao je Trump. - Ustao je i rekao nešto "mudro". Mala mudirica, on je mala mudrica.

Pit se tokom svog govora našalio o tome kako je Senat glasao da se Boltonu ne dozvoli da svedoči tokom suđenja.

- Rekli su mi da ovde imam samo 45 sekundi, što je 45 sekundi više nego što je Senat ove nedelje dao Džonu Boltonu - rekao je Pit. - Možda bi Kventin (Tarantino) mogao da napravi film o tome i da na kraju odrasli urade pravu stvar.

(V.N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    21. februar 2020 | 12:36

    Pa da li ima veceg zla od ovih amerikamaca????!!!!nacija sa genetskom greskom!!!

  • lu

    21. februar 2020 | 22:03

    Ma kako to da se desi!? Sve nagrade bi trebalo dodeliti Amerima možda pa da budu zadovoljni!! MRŠ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA