≫ 

Dragane, hoće da nas posvađaju: Oglasio se Biković posle priča o navodnoj svađi sa Bjelogrlićem

Prema pisanju nekih medija, Bjelogrlić i Biković su navodno raskinuli poslovnu saradnju zbog neslaganja oko scenarija za mini-seriju "Balkanska međa"

  • 3
Milos Bikovic, Dragan Bjelogrlic

Foto: Milena Đorđević, Nikola Tomić

Glumac Miloš Biković poručio je na Tviteru kolegi glumcu i reditelju Draganu Bjelogrliću da neko hoće da ih posvađa, ali da, kako piše Biković, to neće ići tako lako. Glumac se oglasio posle kuloarskih priča da je među njima dvojicom došlo do profesionalnog sukoba.

Prema pisanju nekih medija, Bjelogrlić i Biković su navodno raskinuli poslovnu saradnju zbog neslaganja oko scenarija za mini-seriju "Balkanska međa". Biković navodno nije pristao na izmene u scenariju koje je predložio Bjelogrlić.

Ali, sudeći prema Bikovićevoj objavi, sve i da postoji neko neslaganje, ono sigurno neće dovesti do svađe. Na slici iz vremena snimanja "Montevidea" su on i Bjelogrlić, a tadašnji reditelj, kako objašnjava Biković, pokazuje u pravcu Rusije u kojoj će mladi glumac nastaviti karijeru.

 

Podsetimo, Biković i Bjelogrlić sarađivali su na prvom filmu u kom je popularni Bjela debitovao kao reditelj "Montevideo, bog te video", a u filmu "Južni vetar" glumili su zajedno.

Video: Miloš Biković o drugom delu filma Južni vetar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • komsija

    22. februar 2020 | 18:53

    Ajmo sad ko je pisao, da plati kaznu posto je to laz

  • Aca

    22. februar 2020 | 17:33

    Draganu je bolje da se vrati na stari put patriote ne Beogradske elite tako ce ga narod voleti da bufe rusofil i da ne napada patriote!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA