≫ 

7 novih glumaca igraće u drugoj sezoni "Vešca": Među njima je i voljeni grubijan iz "Igre prestola"

Spojler: Upoznaćemo mnogo novih veštaca

  • 3
VEŠTAC, The witcher Foto: Promo/Netflix

Netflix, koji već uveliko radi drugoj sezoni popularne serije "Veštac" ("The Witcher"), objavio je listu novih likova koji će se Geraltu, Jenefer i Siri pridružiti u novim avanturama, kao i to koji glumci će imati priliku da ih predstave.

U pitanju su Koen, Verena, Lamber, Nivelen, Eskel, Lidija i Frančeska. Kako ovi likovi već postoje u knjigama i video igricama, fanovi su time dobili i mali uvod u to šta ih očekuje u drugoj sezoni.

Izvesno je da priče neće biti iste, ali neke stvari bi ipak mogle da se naslute.

Upozorenje: Oni koji žele da "Vešca" gledaju bez ikakvih spojlera, neka stanu ovde, jer iako neće biti otkriveni glavni zapleti, nemoguće je predvideti kako će im serija pristupiti.

Jasen Atur kao Koen

Koen se ne pojavljuje u igricama, ali je u knjizi on veštac koji uči Siri kako da koristi mač. On je vrlo neobičan veštac i ne libi se od toga da zauzme stranu u tuđim konfliktima i bitkama, kao što to radi Geralt.

Pol Bulion kao Lambert

Veštac Lambert postoji i u igricama, i u knjigama. Kao i Geralt, on je znanje stekao u sedištu veštaca Kaer Morhenu, ali je mlađi i preke naravi. On takođe trenira Siri u borbama.

Tju Ested Rasmusen kao Eskel

Eskel je takođe veštac koga znaju i igrači i čitači. On je Geraltov prijatelj iz detinjstva - zajedno su odrasli u Kaer Morhenu.

 
 
 
View this post on Instagram
Så er Danny landet i #Norskov. Hvis der er nogen i Nordjylland der skal bruge noget snavs, så skriv til ham...A post shared by Thue Rasmussen (@thuerasmussen) on

Ajša Fabijen Ros kao Lidija

Pretpostavlja se da se misli na Lidiju van Bredevurt. U knjigama ona je čarobnica koja pomaže Vilgerorcu (Vilgeforc je mag koji pokušava da Jenefer vrati u Aretuzu, ako ste zaboravili). Komunicira sa drugima jedino putem telepatije.

Mesija Simson kao Frančeska

Verovatno se misli na Frančesku Findabair. Frančeska je vilenjakinja i vrlo moćna čarobnica.

Kristofer Hivju kao Nivelen

Nivelen nije lik iz video igrica, a u knjizi je deo samo jedne priče, zbog čega ćemo glumca Kristofera Hivjua (koji je osvojio srca publike kao Divljanin Tormund u "Igri prestola") gledati verovatno samo u jednoj epizodi. Njegova priča je, doduše, prelepa - verzija "Lepotice i zveri" u "Veštac" stilu.

Tormund Giantsbane Kristofer Hivju bio je Tormund Printksin: Youtube/Daemon Blackfyre

Agnes Bjorn ka Verena

Verana je, baš kao i Nivelen, deo priče o "Lepotici i zveri". Ona krije veliku tajnu...

Po svemu sudeći u drugoj sezoni nas čeka mnogo veštaca, malo čarobnica, Siri sa mačem i bajka o "Lepotici i zveri". Ostaje nam samo da se strpimo do 2021. godine, jer će tek tada serija stići na striming servis.

Video: Planina na smrt isprepadao svoju devojku

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    23. februar 2020 | 11:09

    Serija nista posebno za sada potpun promasaj, nemoguce je upirediti sa Igrom prestola

  • Dzonii

    23. februar 2020 | 14:10

    Mislim da su malo "preambiciozno" usli u ovaj projekat. Imaju odlicnu bazu, a pricu su uspeli da zakomplikuju toliko da prva sezona izgleda nedovrseno. Toliko nedovrseno da se osecam ravnidusnim kada ce izaci druga sezona. Da su ubacili jos par epizoda da malo razjasne pricu, da se vise povezu gledatelji sa likovima, pa i da bude nesto. A ovako 6/10 Steta

  • Ajmooo

    23. februar 2020 | 21:31

    Bolje 3 sezonu Panisera da su snimali ili da su se upustili u Warcraft projekat,svaka ekspanzija jedna sezona,to bi bilo uffff.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA