Pogledajte kako Stefan Kapičić glumi u hit američkoj seriji "Better Call Saul"

Srpski glumac deo ovog ostvarenja od 2018. godine, tačnije od četvrte sezone, gde igra izvesnog Kaspera

  • 0
Stefan Kapičić, Better Call Saul Printskrin: Twitter/@StefanKapicic

Stefan Kapičić već uveliko gradi karijeru u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nakon angažmana u filmu "Deadpool" i "Deadpool 2", gde je dao glas Kolososu, jednom od likova, poznati srpski glumac uveliko igra u američkoj hit seriji "Better Call Saul".

Stefan je deo ovog ostvarenja od 2018. godine, tačnije od četvrte sezone, gde igra izvesnog Kaspera, člana Verner Ciglerovog tima.

Kapičić je na svom Tviter profilu objavio insert iz serije, gde se kao Kasper susreće sa jednim od glavnih likova Majkom, kojeg glumi Džonatan Benks.

Kako to izgleda, pogledajte na sledećem snimku:

Inače, serija "Better Call Saul" spin-off prednastavak (prequel) hit ostvarenja "Breaking Bad". Emituje se od 2015. godine. Radnja serije "Better Call Saul" smeštena je šest godina pre ostvarenja "Breaking Bad".

Glavni lik je Džejms Džimi MekGil (kojeg glumi Bob Odenkirk), koji radi kao advokat kog država dodeljuje po službenoj dužnosti. Ne može da se pohvali dobrim finansijama, kao ni dobrim ugledom u svojoj profesiji, u kojoj mu ne ide baš dobro.

Džimi upozanje Majka (kojeg glumi Džonatan Benks), koji je portir na parkingu. Na početku  postaju neprijatelji, a zbog obostrane koristi kasnije počinju da sarađuju.

Serija "Better Call Saul" je jedna od najpopularnijih svetskih serija na sajtu IMDB-u 24. februara 2020. godine imala visoku ocenu, čak 8,7 od 10.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA