≫ 

Odloženo snimanje "Nemoguće misije 7" u Italiji: Koronavirus sprečio Toma Kruza da dođe u Veneciju

U trenutku kada je odluka donesena Tom Kruz (57) nije još stigao u Italiju

  • 0
Nemoguća misija Printskrin: Youtube/Paramount Pictures

Snimanje sedmog nastavka franšize "Nemoguća misija", u kome glavnu ulogu igra Tom Kruz, odloženo je zbog pojave koronavirusa u Italiji, potvrdili su Kruzovi saradnici.

Film je trebalo da se snima u Veneciji tri nedelje, ali je projekat obustavljen zbog ubrzanog širenja bolesti, od koje je zasada umrlo sedmoro ljudi, a oko 220 je zaraženo. Paramount Pictures je odlučio da snimanje stavi na pauzu, a u trenutku kada je odluka donesena Tom Kruz (57) nije još stigao u Italiju.

- Zarad sigurnosti i dobrobiti celog našeg tima, a i kako bismo ispoštovali zahteve venecijanskih vlasti da se obustave sva javna i masovna okupljanja, odlučili smo da stopiramo snimanje "Nemoguće misije 7", za koje je prva klapa trebalo da padne u Veneciji - rekli su iz Paramount Pictures, prenosi People.

Film "Nemoguća misija 7" trebalo je da svoju premijeru ima 23. jula 2021. godine, no sada sve zavisi od toga kada će snimanje moći da počne. Moguće je da će epidemija odložiti i sledeći nastavak "Nemoguća misija 8", čija je premijera zakazana za 5. avgust 2022. godine. 

U pet regija u severnoj Italiji zatvorene su škole, univerziteti i muzeji, a bioskopi beleže pad posete i do 40 odsto. Procene su da će izbijanje koronavirusa na globalnom nivou imati velike posledice i po filmsku industriju, sa odloženim premijerama, gubicima na blagajnama, a sada i sa odlaganjem početka snimanja filmova za koje se pretpostavlja da će biti blokbasteri.

"Nemoguća misija - Razilaženje", šesti deo franšize, zaradio je 2018. godine impresivnih 791 milion dolara na globalnom nivou, što je verovatno razlog zašto je Paramount želeo da reditelja i scenaristu Kristofera Mekverija "zakaže" brzo za naredna dva nastavka.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA