≫ 

"Sve je zabava dok neko ne ostane bez glave": Pogledajte fotografije sa snimanja "Venom 2"

Pretpostavlja se da će se Brok boriti sa Kasadijem, likom koji je u stripovima prikazan kao mentalno oboleli serijski ubica za kog se veže "zli simbiot", pa postaje "Pokolj"...

  • 0
Tom Hardi Tom Hardi kao Venom / Printskrin: YouTube/Sony Pictures Entertainment

Iako je Tom Hardi obrisao fotografiju sa svog Instagram profila, a koja je prikazivala namontiranog Vudija Harelsona kao Kletusa Kasadija - "Pokolja", objavljene su nove zvanične fototgrafije sa snimanja filma "Venom 2".

Njihov autor je fotograf Greg Vilijams. One ne otkrivaju mnogo, ali predstavljaju deo atmosfere i vraćaju nam voljenog lika, Edija Broka kao Venoma - bića koje neretko jede glave svojim žrtvama, kog igra Hardi.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Greg Williams (@gregwilliamsphotography) on

Pretpostavlja se da će se Brok boriti sa Kasadijem, likom koji je u stripovima prikazan kao mentalno oboleli serijski ubica za kog se veže "zli simbiot", pa postaje "Pokolj" (Carnage).

Međutim, ove fotografije prikazuju Hardija i Harelsona kako se druže između scena. Kakav svet...

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Greg Williams (@gregwilliamsphotography) on

Prvi deo filma "Venom" iz 2018. režirao je Ruben Flejšer, koji se neće vratiti i za nastavak. Taj zadatak je dodeljen Endiju Serkisu, koji je režirao "Mogli: Legenda o džungli", a poznat nam je kao Golum iz filmova "Gospodar prstenova" i "Hobit".

Pored Hardija i Harelsona, u "Venom 2" će se vratiti Mišel Vilijams i Rid Skot, a pojaviće se Naomi Haris, kao ženski zlikovac "Krik" (Shriek).

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Premijera "Venom 2" zakazana je za 2. oktobar 2020. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA