≫ 

Zvezda serije "Štreberi" osvanuo u "Simpsonovima": Jesu li vam kriptovalute sada išta jasnije?

Džim Parsons, zvezda serije Štreberi, debitovao je u Simpsonovima.

  • 0
Džim Parsons, Šeldon Kuper Printskrin: Youtube/TheManWith OneRedShoe

Džim Parsons, zvezda serije "Štreberi" ("The Big Bang Theory"), debitovao je u "Simpsonovima". On je u novoj epizodi "Simpsonovih" pokušao da nam proda ideju o kriptovalutama, a usput se i hvalio time koliko je novca zaradio od "Štrebera".

Radnja se odvija tako što Liza intervjuiše profesora Frinka o njegovoj valuti frinkoin i o tome kako je postao najbogatiji čovek u Springfildu. Gospodin Barns, naravno, nije baš srećan zbog toga nakon što je decenijama bio na vrhu, pa pokušava da se vrati na mesto koje mu "pripada".

Kada Liza pita Frinka kako rade kriptovalute, on joj pokazuje video-snimak Džima Parsonsa, zvezde TBBT-a, koji se hvali time što "dok ljudi misle da je štreber, on je u stvari super kul".

U crtanom Džim Parsons čak nosi znak na kome piše "Nisam štreber".

Nova uloga u "Simpsonovima" je samo jedan od mnogih novih projekata za Parsonsa, koji pokušava da skine sa sebe "žig Šeldona Kupera". On takođe priprema novu dramu "Dečaci u bendu", koja govori o gej zajednici u visokom društvu Menhetna, u kome će igrati i Zakari Kvinto, Met Bomer i Endru Ranels, takođe autovani glumci.

Sa još jednom zvezdom "Štrebera",  Majim Bjalik, koja je igrala njegovu suprugu Ejmi, Parsons producira komediju "Karli", koja se bazira na BBC seriji "Miranda".

Video: Veća faca i od Homera Simpsona: Pojeo 46 krofni za osam minuta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA