≫ 

"Je l' vidite kako vas prijateljica sabotira": Urnebesna scena Tanje Bošković i Dobrile Ćirković

S obzirom da se govorilo o Zoranu Radmilović i Pavlu Vuisiću, salva smeha možda je i bila prikladnija od nostalgičnih sećanja

  • 2

Ne zaboravlja samo publika da ugasi telefon kada stupi u pozorišnu ili bioskopsku salu. Da sitni peh može da se desi i prekaljenim glumcima moglo se videti pre dve noći u Dvorani kulturnog centra Beograda, kada je glumici Narodnog pozorišta Dobrili Ćirković u nekoliko navrata zazvonio mobilni.

Da sve bude smešnije, zvono je sve vreme prekidalo njenu koleginicu Tanju Bošković, dok se prisećala doživljaja sa Zoranom Radmilovićem i Pavlom Vuisićem tokom snimanja filma "Majstori, majstori".

Tanja Boskovic majstori, majstori

Razgovor povodom 40 godina od filma "Majstori, majstori" Foto: Tanjug/Tanja Drobnjak

 Zamislite 18 noći sa Zoranom Radmilovićem! - počela bi Tanja, da bi njeno emotivno izlaganje prekinulo jedno dugo zvrrrrrrrrrrr.

- Sa Pajom Vuisićem mogla sam da ćutim... - nastavila bi "Bosa, sekretarica", ali bi se servirkin telefon ponovo umešao.

Dobrila Ćirković se svojski trudila da utiša svoj uređaj, ali neko je bio uporan da sa njom stupi u kontakt.

- Prestani, kako možeš tako? Isključite telefone, ljudi! Je l' vidite kako vas prijateljica sabotira - "naljutila se" Tanja Bošković u jednom trenu, da bi u sledećem, kada je ponovo prekinuta, od smeha morala da ustane sa stolice i prošeta binom.

Tanja Boskovic Dobrila Cirkovic

Tanja Bošković je umirala od smeha Foto: Telegraf.rs

S obzirom da se u tom trenutku govorilo o glumcima koji su umeli da i samo jednim pogledom do suza zasmeju publiku, salva smeha koja se prolomila salom možda je, na pomen njihovog imena, i bila prikladnija od nostalgičnih sećanja.

Slučajnost se pretvorila u komičnu scenu, u kojoj su obe glumice morale malo da i odglume. Kako i ne bi, kada su bile na bini, mestu gde se osećaju kao ribe u vodi. Ipak, nema sumnje da je njihov zagrljaj bio iskren.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte na snimku na početku teksta.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovo

    27. februar 2020 | 21:31

    Da ce Tanja Boskovic, seks bomba moje mladosti, toliko poruznjeti, ja se ni u snu nisam badao. Gledam Pamelu Anderson, jos uvijek ljepotica. Pa Sindi Kraford. Pa Elizabet Hurli. Pa masa drugih. Vole nase zene da jedu sarmu pa Bog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA