Na večeri kod: Prvi domaćin Nenad Knežević Knez

TV serijal "Na večeri kod" otvara Nenad Knežević Knez, jedan od najpopularnijih pevača domaće muzičke scene

  • 3
Nenad Knežević Knez Foto: Promo/RTS

Važi za vrsnog kuvara i biće prvi predstavnik tima "Biber" koji će dočekati "suparničku" ekipu (tim "So"). Spremaće im specijalitete francuske kuhinje i pokušati da ih natera da- govore na francuskom!

Saznaćemo zašto je Knez toliko zavoleo gurmanluke, kako je kulinarske veštine savladao baš u gradu svetlosti ali i kako je njegov otac, nekada čuveni crnogorski muzičar (Mili Knežević) reagovao kada je prvi put čuo najveći hit '90- ih. Knez je ovom prilikom poverio i šta se sve dešavalo iza kulisa "Eurosonga", da li je pesma "Đede Niko" zaista inspirisana istinitim događajima i ko su najvažnije žene u njegovom životu....

Knez će gledaocima otkriti i zašto veruje da je u prethodnom životu bio samuraj, šta misli o grupi "Hurricane" i koji svoj nastup smatra najemotivnijim.

Uz mnogo smeha, duhovitih opaski ali i pitanja upućenih domaćinu, prve ocene u ovom serijalu upisaće članovi tima "So": Suzana Mančić, Marko Kon, Bojan Marović, Vlada Kovačević, Bojana Ordinačev i Izvorinka Milošević.

Nenad Knežević Knez Foto: Promo/RTS

O TV serijalu "Na večeri kod..."

Od 5. marta na Prvom programu RTS-a počinje emitovanje nove zabavne emisije, takmičarskog karaktera, u kojoj će poznate ličnosti iz različitih sfera javnog života (muzičari, glumci, sportisti, modni dizajneri, itd) za svoje goste priređivati nezaboravne večernje zabave u svojim domovima.

Od kuhinje, preko trpezarije do dnevne sobe, četrtkom u 22 sata na RTS1 kroz epozode emisije "Na večeri kod...", pratićemo kako se poznati snalaze u kuhinji ali i u ulozi domaćina, kada im u goste dođe šest zahtevnih takođe poznatih ličnosti, koji očekuju i ukusan obrok ali i dobru zabavu.

Učesnici emisije podeljeni su u timove- "Tim Biber" i "Tim So" i za razliku od većine postojećih kulinarskih takmičarskih programa, u kojima se jedni drugima suprotstavljaju pojedinci- ovo će biti nadmetanje dva šestočlana tima.

Nenad Knežević Knez Foto: Promo/RTS

Svakog četvrtka uveče, pratićemo po jednog "takmičara" koji će se truditi da dostojno predstavi svoj tim i to tako što će svo svoje kulinarsko i zabavljačko umeće staviti pred sud članovima protivničkog tima.

Na kraju svake večeri - emisije "Na večeri kod..." - uslediće ocenjivanje.

Zbir ocena, koje su tokom takmičenja osvojili pojedinci iz istog tima (Tim Biber i Tim So), definisaće na kraju serijala ukupnu timsku ocenu, koja će pokazati koji tim pobeđuje.

Nenad Knežević Knez Foto: Promo/RTS

Učesnici emisije "Na večeri kod..." biće: Nenad Knežević Knez, Jelena Živanović, Izvorinka Milošević, Goca Lazarević, Dragica Radosavljević Cakana, Suzana Mančić, Bane Tomašević, Bojana Stamenov, Marko Kon, Bojan Marović, Bojana Ordinačev, Vlada Kovačević...

Timovi emisije "Na večeri kod..." boriće se za novčanu nagradu od 1000 000 dinara. Pobednička ekipa doniraće nagradu u humanitarne svrhe - Prihavatilištu za odrasla i stara lica u Beogradu.

(Telegraf.rs/RTS.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • valjevac

    5. mart 2020 | 21:32

    Jeli to domaćin onaj što je snimio spot “Nezavisna Crna Gora no što”. A i tada kao i sada živi u Beogradu sa porodicom i ne skida se sa TV. Kako li se izjašnjava. Order Srbin a tamo?

  • Vojin Radisavljevic

    13. april 2020 | 18:01

    Knez je divan domaćin i zaslužuje sve pohvale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Vojin Radisavljevic

    8. jun 2020 | 20:24

    Knez je bio najbolji domacin od svih 12 ucesnika!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA