Odložena i "Crna udovica". Šta će ovo značiti za buduće Marvel filmove?

Premijera Diznijeve i Marvelove akcione avanture bila je zakazana za 1. maj 2020. godine

  • 0
Crna udovica Printskrin: YouTube/Marvel Entertainment

"Crna udovica", predstojeći superherojski film sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi, odložen je zbog pandemije korona virusa, prenosi Variety.

Premijera Diznijeve i Marvelove akcione avanture bila je zakazana za 1. maj 2020. godine.

Dizni je već odložio i premijere "Mulan", "The New Mutants" i "Antlers", uporno odlažući odluku za "Crnu udovicu", znajući da će njeno otkazivanje celu predstojeću Marvel "Fazu 4" dovesti u pitanje.

Međutim, ovakav postupak je bio neizbežan, jer su bioskopi već zatvoreni u Njujorku, Nju Džerziju, Ohaju, Pensilvaniji i Vašingtonu.

Ovo će značiti da će Marvel, kao i mnogi drugi filmski studiji, morati da pomeri premijere svojih ostvarenja koja uključuju filmove i striming serije. Takav postupak će im oduzeti mnogo novca, budući da je velika količina već uložena u produkciju, kao i u marketing i propratni materijal. Sve zavisi od toga kako će se odvijati svetska situacija sa korona virusom.

Da podsetimo, budžet za "Crnu udovicu" iznosi između 150 i 200 miliona dolara, a pored Johansonove igraju i Florens Pju, Dejvid Harbor, O-T Fagbenle, Vilijam Hert i Rejčel Vajs. Film je režirala Kejt Šortland, a prati događaje nakon ostvarenja "Kapetan Amerika: Građanski rat".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA