≫ 

Besplatno gledajte srpske filmove na novom YouTube kanalu Filmskog centra Srbije

Od sinoć je u ponudi šest zapaženih i nagrađivanih  filmova

  • 3
Filmovi samo devojcice placu. kamen

Foto: Filmski centar Srbije/Promo

Filmski centar Srbije (FCS) je pokrenuo vlastiti YouTube kanal na kome će posetioci moći besplatno da gledaju  srpske filmove. U ovom trenutku pred gledaocima su kratkometražna igrana i dokumentarna ostvarenja, a okvirni plan je da se svakog dana pojavi po još jedan film u ponudi ovog kanala.

Od sinoć u ponudi su sledeći zapaženi i nagrađivani  filmovi: “Žicka”, kratki igrani film Ivana Bukvića; “Samo devojčice plaču”, kratki igrani film Vladimira Milovanovića; “Tako mi na istoku”, dugometražni dokumentarni film Katarine Mutić; “Tranzicija”, kratki igrani film Milice Tomović, “Život traje tri dana”, kratki igrani film Katarine Koljević; “Kamen u ruci”, kratki igrani film Stefana Ivančića.

Filmovi samo devojcice placu. kamen

“Kamen u ruci”, kratki igrani film Stefana Ivančića / Foto: Filmski centar Srbije/Promo

U ovom trenutku osnovni naglasak je na filmovima koji su nastali uz podršku upravo FCS-a, ali Filmski centar Srbije obaveštava sve producente da im stoji na raspolaganju da ovim putem ka široj publici plasira njihove i novije i starije filmove.

Filmove možete pogledati na YouTube kanalu Filmskog centra Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA