Nataša Miljković od srede prelazi na N1: Evo u kojoj emisiji ćemo je sada gledati

Voditeljka je pristala da sa televizije Nova S pređe na N1 dok su koleginice Minja Miletić i Marija Šehić na trudničkom odsustvu

  • 17
Nataša Miljković Nataša Miljković / Foto: Promo

Poznata televizijska novinarka i autorka, Nataša Miljković, od srede će se pridružiti timu N1 u svakodnevnom kreiranju emisije "Novi dan" koja se emituje na programu ove televizije od 8 do 11 sati.

Nataša Miljković je pristala da sa televizije Nova S pređe na N1 dok su koleginice Minja Miletić i Marija Šehić na trudničkom odsustvu.

- U ovim teškim vremenima dešavaju se i neke lepe stvari, na televiziji N1 u toku je mali "bejbi bum", moje drage koleginice Marija i Minja su na svojim trudničkim odsustvima. Zato sam bez oklevanja prihvatila poziv kolega  sa N1 da im u ovim danima kad imaju najviše posla, pomognem. Vreme je solidarnosti i čast mi je što ću, privremeno, biti deo sjajnog i profesionalnog tima N1 televizije. Kada mame reše da se vrate na posao, kad prođe sve ovo a dođu neki lepši dani, vraćam se na televiziju Nova i emisiju "Među nama". Do tada, čekam vas u "Novom danu" - poručuje Nataša Miljković.

Jugoslav Ćosić, programski direktor N1 izjavio je ovim povodom:

- Natašu znam veoma dugo. Njene profesionalne sposobnosti poznate su i osvedočene u različitim izazovima u velikim televizijskim sistemima. Raduje me njen dolazak, makar i privremen i uveren sam da N1 ne samo u vremenu zdravstvene već i u vremenu duboke krize naše profesije, dobija ozbiljno pojačanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    30. mart 2020 | 12:10

    Steta— emisija medju nama je ubedljivo bila najbolja

  • Milan

    30. mart 2020 | 11:56

    Ko jos ide tamo da radi Samo ne normalan mozes biti da bi tamo neko radio

  • Mimi

    30. mart 2020 | 12:52

    Taman. Našla krpa zakrpu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA