≫ 

Rada Đurić odlazi sa RTS-a posle više od 20 godina!

Voditeljka mora i u samoizolaciju na 14 dana - odjeknulo je u medijima

  • 74
Rada Đurić

Rada prvo mora u samoizolaciju; Foto: ATA Images

Kakav medijski transfer - dugogodišnja novinarka i jedno od najprepoznatljivijih TV lica RTS-a Rada Đurić napušta ovu kuću.

Naime, prepoznatljiva Rada Đurić će se priključiti timu Nove S, ali ne onako kako svi očekuju.

U početku, Rada će biti u popodnevnom programu "Među nama" dok je Nataša Miljković pristala da pomogne kolegama sa informativnog kanala N1.

"Hvala mojim dragim kolegama sa RTS-a a pre svega gledaocima koji veruju u mene svih ovih godina. Trudiću se da na Novoj ostanem stara, zato što verujem, možda kao nikad do sada, da je tako malo važno gde smo ako ne znamo ko smo. Jer, ako ne zaboravimo ko smo, onda smo uvek tamo gde i treba da budemo. Ostanimo pametni, pristojni i kod kuće. Vidimo se uskoro", poručuje Rada koja će se, zbog poštovanja mera propisane samoizolacije po dolasku iz inostranstva, u naredne dve nedelje uključivati preko video linka.

Na Novoj S ne kriju da su zadovoljni novim članom svog tima.

- Uvek je zadovoljstvo objaviti kada se našem timu pridružuju novi, kvalitetni ljudi, novinari koji su godinama gradili svoju karijeru i ime i koji sada vide da je Nova pravo mesto za njih.

- Rada je izuzetan novinar, ima neverovatnu harizmu, ljudi je vole zbog njene spontanosti i energičnosti. Drago nam je što će svojim znanjem i iskustvom doprineti u proizvodnji još kvalitetnijeg programa kojim ćemo u ovim zahtevnim vremenima odgovoriti na potrebe gledalaca i opravdati poverenje koje nam ukazuju -  kaže izvršna direktorka kompanije United Media Aleksandra Subotić.

Top 5 transfera za manje od godinu dana - oni su prešli na Novu S:

Rada Đurić je više od dve decenije bila zaštitno lice emisije “Beogradska hronika” na RTS-u i sa svojom publikom je uspostavila odnos pun poverenja jer se oduvek zalagala za to da se čuje glas naroda ali i da ukaže na probleme sa kojima se suočavaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realna

    31. mart 2020 | 11:34

    Sve joj je lose. Poslala decu na skolovanje u Ameruku i gle cudna mi cuda prelazi na Novu S.

  • Lama

    31. mart 2020 | 12:23

    Ko gleda tu Novu S

  • Karlo

    31. mart 2020 | 11:29

    Još jedno iritantno lice kojoj je vreme da ode sa RTS-a da se odmorimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA