Rade postavio novi rekord u Slagalici: Osvojio čak 404 boda

"Ovo je zaista izuzetan uspeh", rekla je voditeljka

  • 21

Rade Goljović je večerašnjom pobedom u TV kvizu "Slagalica" postao prvi četvrtfinalista u 125. ciklusu, ali čovek koji je po broju poena oborio rekord u ovom kvizu.

On je poentirao u poslednjoj igri asocijacije, ne davši svome protivniku Dušanu Živaniću ni šansu da se oproba u ovoj igri.

- Rade je sakupio 404 poena, dok je Dušan sakupio 149. Rade, moram da Vam kažem da je ovo najbolji rezultat u proteklih godinu dana otkako postoji ovaj sistem takmičenja u TV "Slagalici". Ovo je zaista izuzetan uspeh - rekla je voditeljka RTS-a Milica Gacin, čestitajući takmičaru.

On je, ipak, ostao skroman, pa rekao da pobeda u četvrtfinalu i dalje ne mora da znači da će odneti trijumf na kraju. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    1. april 2020 | 22:04

    Svaka čast na znanju, ali fer plej mu nije jača strana. U igri Moj broj tražio se broj 600 i nešto i plavi takmičar pošto nije mogao da nadje prijavi 250 samo da bi nešto prijavio, a ovaj ga "poklopi" sa 251. Mislim, da je našao tačan broj ili neki približan pa u redu, ali ovako je po mom mišljenju baš glupo ispalo.

  • Laki

    1. april 2020 | 21:55

    Tako! Malo favorizujte znanje a ne starlete

  • bozidar pantic

    1. april 2020 | 22:44

    jako nekorektan takmicar a uskoro moj brat dusan obara rekord sa 420 poena.za 8 dana gledajte

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA