≫ 

Dizni+ objavio film "Slon" u kom je narator Megan Markl

Poslušajte kako vojvotkinja od Saseksa zvuči

  • 2
Slon

Foto: Disney+

Megan Markl zamenila je kraljevsku tijaru za Miki Maus uši. Nakon Megzita ova glumica dobila je posao na Dizni+ kanalu (Disney+), kao narator dokumentarca "Slon", za koji je njena jedina plata donacija udruženju "Slonovi bez granica".

Film je na ovom kanalu prikazan 3. aprila, a oni koji su ga gledali tvrde da Megan u njemu zvuči mirno, sigurno i jasno. Nakon što se krdo uputi ka rupi punoj vode, ona zvonko kaže: "Vreme je za žurku u bazenu". Kada jedan slon ispusti gas, ona se glasno zasmeje i pita: "Uh, ko je to uradio?".

Ona je takođe iskrena po pitanju izgleda slonova, njihove negracioznosti, ogromnih ušiju, ali i njihovoj, kako kaže, "dubokoj vezi sa prošlosti". Slonovi nikada ne zaboravljaju, podseća ona, uverena da je glavna junakinja ovog filma prepoznala kosti svoje davno izgubljene rođake.

"Slon", piše Independet, pokušava da budu neka vrsta rijaliti programa za "Kralj lavova".

Dokumentarac prati 40-godišnju slonicu Šani, koja treba da nasledi ulogu vođe krda u kome vlada matrijarhat, od starije sestre Gaje. Ali u tom trenutku ona je zauzeta odgajanjem svog nemirnog sina Džoma, kome je potrebna zaštita i iz uputstva tokom njegove prve migracije. Naime, svake godine Okavango delta u Bocvani se ispuni vodom i postane svojevrsno rajsko mesto. No, ubrzo i presušu, zbog čega slonovi moraju da pređu Kalahari pustinju kako bi došli do reke Zambezi.

A taj put nije lak. Na njemu vrebaju predatori, mladunci se dave u dubokom blatu, bore se sa glađu i žeđu...

Film su režirali Alister Fodergil, Mark Linfild i Vanesa Brelovic, veterani BBC serije "Planeta zemlja".

"Slon" može da se strimuju sa Dizni+ platforme, baš kao i "Greben delfina" ("Dolphin Reef") u kome je narator Natali Portman.

Video: E, i to da se završi: Princ Hari stigao u Kanadu, počinje novi život sa Megan i Arčijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pique

    5. april 2020 | 10:50

    Po meni, kazem po meni, najlepsa poznata zena na svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA