≫ 

Preminula Onor Blekmen, jedna od najlepših Bondovih devojki

- Bila je cenjena majka i baka, ali i glumica s velikim talentom. Kombinacija lepote, inteligencije i sposobnosti - navodi se u objavi porodice

  • 0
Onor Blekmen

Onor Blekmen Printskrin: Youtube/Being James Bond

Poznata britanska glumica Onor Blekmen, koja se proslavila igrajući lik prelepe Pusi Galor u Bondovom filmu "Goldfinger", preminula je u 94. godini života. Tužnu vest saopštili su članovi njene porodice.

- S velikom tugom javljamo da je Onor Blekmen umrla u miru, prirodnom smrću, u svojoj kući u Lusu, okružena porodicom. Bila je jako voljena i najviše će nedostajati ćerki Loti, sinu Barnabiju, kao i unučadi Dejziju, Oskaru, Oliviji i Tobiju.

- Bila je cenjena majka i baka, ali i glumica s velikim talentom. Kombinacija lepote, inteligencije i sposobnosti. Zahvaljujući jedinstvenom glasu i radnoj etici postigla je ikonski status u svetu filma i zabave. Bila je apsolutno predana svom poslu - navodi se u objavi.

Od Onor Blekmen oprostili su se i producenti najnovijeg filma o Džejmsu Bondu Barbara Brokoli i Majkl G. Vilson.

- Bila je izvanredan talenat i voljeni član Bondove porodice. Naše misli su sa njenom porodicom u ovom trenutku - navodi se u objavi Brokolijeve i Vilsona.

 

Onor Blekmen rodila je 25. avgusta u mestu Pleistou u Velikoj Britaniji. Karijeru je započela 1947. godine. Osim po ulozi Pusi Galor u Bondovom filmu "Goldfinger", pamtićemo je i po tome što je igrala lik Keti Gejl u seriji "Osvetnici".

Podsetimo se kako je Onor Blekmen igrala Pusi Galor u filmu "Goldfinger":

Onor Blekmen kao Keti Gejl u "Osvetnicima":

Jedan od intervjua Onor Blekmen:

Video: Prodaje se čuveni Bondov Aston Martin: Cena - prava sitnica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA