≫ 

TV program: Danas posle 17h možete pogledati ove filmove u karantinu

Za svakoga po nešto...

  • 15
Američka istorija Iks Insert iz filma "Američka istorija Iks" / Foto: Printskrin/YouTube/Movieclips Classic Trailers

Budući da policijski čas nastupa u 17h, potrudili smo se da izdvojimo filmove sa programa većeg broja kanala, kako biste se opustili i "prekratili vreme".

Ova ostvarenja možete pogledati danas, 8. aprila, od 17h.

Pink Action

17h "Pobesneli Maks 2" - Nekoliko godina nakon smrti njegove žene i deteta. Maks je postao otuđeni nomad, koji luta kroz ogoljena prostranstva Australije. U njima se ne dešava ništa osim međusobnih ratova lokalnih plemena. Nakon jedne borbe, Maks dospeva u pleme koje vodi Papagalo. Njegov narod smešten je u rafineriji, i iako Maks prvo želi da im uzme dragoceno gorivo, on im se pridružuje u borbi protiv suparničkog plemena…

FOX Movies

18:05 "Kako ukrasti mladu" - Za Toma, život je odličan: on je seksi, uspešan, ima sreće sa devojkama i zna da uvek može da se osloni na Hanu, svoju divnu najbolju prijateljicu i jedinu nepromenljivu činjenicu u svom životu. Sve je savršeno dok Hana ne ode preko okeana u Škotsku, na šestonedeljno poslovno putovanje... I Tom ne postane zapanjen kad shvati koliko mu je prazan život bez nje.

CineStar TV

19:20 "Srcolomac" - Aleks je šarmantan, zabavan i hladnokrvni profesionalni srcolomac koji za novac svakog muža, verenika ili dečka može da pretvori u "bivšeg". Aleks ima samo jedno nepromenjivo pravilo: Rastura samo one veze u kojima je žena nesrećna. Njegov najnoviji posao biće test za to pravilo. Meta je Žilijet, lepa naslednica koja se sprema da se uda za čoveka svojih snova.

Pink Film

19:30 "Sedam i po" - U sedam priča iz kraja, koje povezuje lajtmotiv sedam smrtnih grehova, na komičan način tretira se svakodnevica Novobeograđana opsednutih svojim sitnim slabostima i vođenih strastima.

22:45 "Tri karte za Holivud" - Priča o trojici dečaka koji, opčinjeni magijom sedme umetnosti, odlučuju da iz svoje zabite varošice pobegnu, ništa manje, nego pravo za Holivud.

FOX Life

21h "Upoznajte Džoa Bleka" - Vilijam Pariš je bogat i moćan poslovni čovek, vlasnik medijske imperije, koji posle smrti voljene žene, život posvećuje poslu i ćerkama Alison i Suzan. Uoči proslave njegovog 65. rođendana doživi srčani udar za vreme kog čuje nepoznati glas koji mu najavljuje skori odlazak s ovoga sveta. Uskoro ga posećuje tajanstveni stranac očito izmišljenog imena Džo Blek.

Pink Movies

21h "Roki 5" - Zahvaljujući nesposobnosti ženinoga brata i prijatelja Paulija, Roki Balboa ostaje bez novca. Nakon meča u Moskvi lekari otkrivaju da Roki ima oštećenje mozga i kažu mu da više ne sme da se bori. On donosi odluku da proda kuću i vrati se, sa porodicom, u stari, siromašni kvart.

TV 1000

21h "San letnje noći" - Radnja je premeštena u Toskanu na prelasku u XX vek, dok se, kako smrtnici tako i vilinska bića, suočavaju sa bezbrojnim ljubavnim problemima. Vojvoda Tezej sprema se za venčanje sa Hipolitom, i deli savete Egeju.

O2

21h "Američka istorija Iks" - Šokantna priča o dva brata, tinejdžeru Deniju koji kreće stopama svog starijeg brata skinhedsa Dereka, osuđenog na tri godine zatvora zbog brutalnog ubistva crnaca.

Prva Plus

22h "Bornov ultimatum" - Dobitnik Oskara, Met Dejmon, vraća se na veliko platno kao obučeni ubica Džejson Born u trećem eksplozivnom nastavku ovog špijunskog hit-serijala Pošto je izgubio pamćenje i jedinu osobu koju je voleo, Born je prinuđen da otkrije svoju prošlost da bi imao svoju budućnost.

Prva

23:10 "Stigla vam je pošta" - Iako su u pravom životu potpuni stranci, Džoi Foks i Ketlin Keli već duže vreme anonimno četuju na internetu, gde jedno drugom poveravaju svoje najskrivenije tajne.

Nova TV

23:30 "Kuća na jezeru" - Sandra Bulok i Kijanu Rivs tumače glavne uloge u ovoj romantičnoj priči o dvoje ljudi koji otkrivaju da je ljubav dovoljno snažna da premosti razliku u godinama koja razdvaja par koji živi u kući na jezeru.

Pink 2

00:00 "Povratak živih mrtvaca" - Nespretni par zaposlenih u dostavi medicinskog materijala slučajno ispusti smrtonosni gas u atmosferu. Oslobođeni gas pravi od mrtvih nemrtve, koji počinju krvavi pir po Luisvilu, tražeći svoju omiljenu hranu - mozak.

Uživajte!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA