≫ 

TV program za danas posle 17h: Filmovi koje možete pogledati u karantinu

Za svakoga po nešto...

  • 6
Džeremi Rener Džeremi Rener u filmu "Bornovo nasleđe" / Printskrin: YouTube/Movieclips Trailers

Budući da policijski čas nastupa u 17h, potrudili smo se da izdvojimo filmove sa programa većeg broja kanala, kako biste se opustili i "prekratili vreme".

Ova ostvarenja možete pogledati danas, 9. aprila, od 17h.

Pink 2

17h "Usijane glave" - Među mnogim fimovima koji su parodirani u ovoj komediji su i "Top gan", "9 1/2 nedelja", "Ples sa vukovima" i "Prohujalo sa vihorom". Čarli Šin je Toper Harli, pilot koji živi u senci svoga oca. Nesposoban da podnese pritisak, Harli napušta pilotiranje i odlazi da živi sa Indijancima. Međutim, američka vlada ga nije zaboravila jer samo on može da obavi jedan opasan zadatak - da uništi nuklearno oružije u Iraku.

20h "Diktator" - Tvorac i zvezda "Borata" donosi nam urnebesnu komediju o onome šta se dešava kad najgori diktator na svetu dođe u Sjedinjene Države. Zaglavljen u Njujorku i ostavljen bez svoje moći, Aladin je konačno prisiljen da proživljava svoju noćnu moru. Američki san.

RTS 2

17:35 "Pusti snovi" - Smešna i tužna priča kakvih ima u celom svetu, posvećena malom čoveku, ukoliko on postoji... Ljubisav - Ljuba Popović, prodavac u jednoj velikoj robnoj kući velegrada, mogao bi da živi mirno i lepo da mu slabost nisu glumci i njihov svet.

Cinemax

18:10 "Nemoguća misija" - Pošto mu je podmetnuta optužba za ubistvo nekoliko kolega i pogrešno proglašen za izdajnika, tajni agent Itan Hant (Tom Kruz) u ovoj špijunskoj avanturi odvažno kreće u misiju kako bi dokazao svoju nevinost.

21:40 "Nema zemlje za starce" - Ovaj film priznatih reditelja Itana i Džoela Koena bio je apsolutni pobednik dodele Oskara. Bio je nominovan u osam kategorija, a nagrađen je sa četiri statuete i to za najbolju režiju, film, scenario i najbolju sporednu ulogu. Film je nastao na osnovu istoimenog romana Kormaka Mekartija o običnom čoveku koji će sticajem okolnosti upasti u nezavidnu situaciju dok tri čoveka ukrštaju puteve u pustinji na Zapadnom Teksasu.

Pink Action

19h "Otimači" - Detektivi Džek Vels i Edi Hačer, istražuju smeli slučaj pljačke banke počinjen od strane dobro organizovanih pljačkaša. Sa druge strane, ekipa pljačkaša koju predvodi Gordon ponovo je na okupu.

23h "Umri muški" - Visoko iznad ulica Los Anđelesa, grupa terorista je zauzela zgradu, zarobila taoce i objavila rat. Ali jedan je čovek ostao neprimećen... policajac na godišnjem odmoru.

HBO 2

20:35 "Kapetan Marvel" - Smešten u devedesete godine dvadesetog veka, Kapetan Marvel iz Marvelovog studija je potpuno nova avantura iz do sada neviđenog perioda u istoriji Marvelovog stripskog univerzuma, koja prati Kerol Denvers kako postaje jedna od najznačajnijih junakinja u univerzumu. Dok galaktički rat koji vode dve vanzemaljske rase utiče i na Zemlju, Denvers će se naći, zajedno sa malom grupom saveznika u centru vrtloga.

00:10 "Venom" - Priča o nastanku Marvelovog najzagonetnijeg, najsloženijeg i najopasnijeg lika – Venoma. Edi Brok (Tom Hardi) je slomljen čovek nakon što izgubi sve, uključujući posao i verenicu. I baš kad padne najniže u životu, on postaje domaćin vanzemaljskog "simbiota" koji u njemu probudi supermoći i pretvori ga u Venoma.

Pink Movies

21h "Roki Balboa" - Pre trideset godina je bio čovek bez budućnosti koji je radio za sitnog zelenaša u južnom delu Filadelfije. Kada mu se ukazala neslućena prilika da se bori protiv aktuelnog šampiona Apola Krid, mogućnosti da pobedi su bile jedan prema milion...

FOX Movies

21h "Fantastična četvorka: Srebreni letač" - Fantastična četvorka se susreće sa svojim dosad najvećim izazovom u kom tajanstveni intergalaktički glasnik, Srebrni Letač, dolazi na Zemlju da bi je pripremio za uništenje.

TV 1000

21h "Helboj" - Rođen u plamenu pakla i poslat na Zemlju kao dete kako bi širio zlo, Helboj dospeva pod zaštitu dobroćudnog Dr Bruma koji ga odgaja kao heroja.

23:30 "Uhvati Kartera" - Videvši izrešetan bratovljev auto, Džek Karter shvata da tragedija nije bila slučajna. Pošto policija stavlja slučaj ad acta okarakterisavši ga kao klasičan mafijaški obračun, Džek odlučuje da započne sopstvenu istragu.

Pink Film

21:15 "Čuvar plaže u zimskom periodu" - Odrastao u atmosferi promašenog braka svojih roditelja, mladić želi da pođe svojim putem u život. Škola koju je završio ne pruža mu šanse da se zaposli, pa zato prihvati mesto čuvara plaže u zimskom periodu.

Nova S

22h "Poslednja pesma" - Majli Sajrus sija punim sjajem u ovom dirljivom filmu o odrastanju koji će dotaći vašu emotivnu žicu. Zasnovan na romanu Nikolasa Sparksa ("Dragi Džone" "Beležnica"), ovaj film govori o Roni (Sajrus) i njenom udaljenom ocu dok on pokušava da povrati bliski odnos kakav su nekada imali.

Prva Plus

22h "Bornovo nasleđe" - Film podiže akcioni serijal o Bornu na novi, eksplozivniji nivo. Suočeni sa mogućim otkrivanjem njihove zavere, članovi vladine obaveštajne službe ne prezaju ni od čega da bi obrisali dokaze o postojanju strogo poverljivih programa – čak su i agenti umešani. Aron Kros mora da upotrebi svoje genetski modifikovane veštine da bi preživeo smrtonosnu igru mačke i miša i da dovrši ono što je Džejson Born započeo.

Uživajte!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA