≫ 

Glumci serije "Puna kuća" u samoizolaciji rekreirali špicu: Pogledajte urnebesni "Puni karantin"

Ekipa je uspela da na komičan način prikaže trenutnu situaciju u svetu, pogođenim pandemijom korona virusa...

  • 0
Fuller House

"Fuller House" / Foto: Profimedia/Sunset Box / Allpix Press

Ekipa nekadašnje popularne TV serije "Puna kuća" (Full House) snimila je urnebesni video, rekreirajući svoju čuvenu špicu, ali, ovaj put, iz karantina, hrabreći gledaoce da ostanu kod kuće.

Pod nazivom "Puni karantin" (Full Quarantine), glumci su uspeli da na komičan način prikažu trenutnu situaciju u svetu, pogođenim pandemijom korona virusa.

Da podsetimo, serija je bila popularna 80-ih i 90-ih, a prikazivala je višečlanu porodicu u njihovim svakodnevnim duhovitim odnosima i situacijama. Proslavila je celu ekipu, prvenstveno Džona Stamosa i bliznakinje Meri Kejt i Ešli Olsen.

Radnja prati oca udovca Denija Tanera i njegove tri ćerke – Mišel, Stefani i Di Džej Taner. Nakon smrti njegove supruge, u kuću se useljavaju njegovi najbolji prijatelji – ujak Džoi i ujak Džes, sa kojima se svaki dan dešavaju nesvakidašnji trenuci.

"Puna kuća" je na televiziji bila emitovana od 1987. do 1995. godine, a njen nastavak na Netflix-u pod nazivom "Punija kuća" (Fuller House) od 2016. do danas...

Pogledajte njihov video iz karantina:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA