≫ 

TV program: Ove filmove možete pogledati danas posle 17h, u toku policijskog časa

Za svakoga po nešto...

  • 11
lepotica i zver "Lepotica i zver" / Printskrin: Youtube/Walt Disney Studios

Budući da policijski čas nastupa danas u 17h, i trajaće do ponedeljka u 5h ujutru, potrudili smo se da izdvojimo filmove sa programa većeg broja kanala, kako biste se opustili i "prekratili vreme".

Ova ostvarenja možete pogledati danas, 10. aprila, od 17h.

HBO

17h "Osvetnici - kraj igre" - Četvrti film o najomiljenijim Osvetnicima kulminacija je 22 povezana filma, koji će omogućiti publici da budu svedoci prelomne tačke ovog epskog putovanja. Superheroji će morati da podnesu veliku žrtvu ukoliko žele da očuvaju krhku stvarnost.

23:25 "Escape Room" - Šest stranaca naći će se u okolnostima koje su van njihove kontrole i moraće da koriste svoje znanje kako bi preživeli.

Cinemax 2

18:35 "Groznica subotnje večeri" - Devetnaestogodišnji stanovnik Bruklina, Toni Manero (Džon Travolta), živi za subotnje večeri u lokalnoj diskoteci, gde je on kralj kluba zahvaljujući elegantnim pokretima koje izvodi na plesnom podijumu. Međutim, van kluba, situacija nije tako ružičasta.

23:05 "Razjareni bik" -  Ostvarenje proslavljenog reditelja Martina Skorsezea je filmska biografija bokserskog šampiona u srednjoj kategoriji, Džeka LaMote, tokom njegove kratke vladavine poznatog pod nadimkom „Bik iz Bronksa“. Prve lekcije koje je LaMota dobio u svom životu bile su kako da krade i kako da se bije – kako da bude čvršći od svih ostalih.

TV 1000

18:40 "Gospa iz vode" - Pol Điamati igra nastojnika zgrade koji pronalazi nimfu iz drugog sveta po imenu Priča, koja živi u rezervoaru ispod bazena, i rešava da joj pomogne da se vrati kući, u Plavi Svet.

HBO 2

19h "Lepotica i zver" - Iskusite čudesno putovanje Bel (Ema Votson), pametne, lepe i nezavisne mlade žene koja postaje zarobljenik Zveri (Den Stivens) u njegovom dvorcu. Uprkos strahovima, ona se sprijateljuje sa začaranim osobljem dvorca i pronalazi način da zaviri iza zastrašujuće spoljašnjosti Zveri i pronađe dobru dušu pravog princa.

21:10 "Spajdermen: Daleko od kuće" - Nakon poslednjeg događaja sa Osvetnicima, Piter Parker sa društvom odlazi na letnji odmor u Evropu. Ali mirni odmor im prekida opasni Misterio.

Prva Plus

20h "Večni sjaj besprekornog uma" - Džoel (Džim Keri) otkriva da senjegova bivša devojka Klementina (Kejt Vinslet), sa kojom je bio u vezi dugo godina, podvrgla psihijatrijskom eksperimentu u kom se briše njeno sećanje na njega. Isfrustriran idejom da se Klementina ne seća vremena koje su proveli zajedno, Džoel se prepušta istom procesu kod doktora Hauarda Mercvejka (Tom Vilkinson) kako bi našao način da povrati njenu memoriju.

FOX Movies

21h "Džeri Megvajer" - Džeri Megvajer (Tom Kruz) je bio tipični sportski menadžer, bez skrupula dolazeći do basnoslovnih ugovora za svoje klijente i lepih provizija za svoj džep. Kada jednog dana dolazi do zaključka da postoji i drugi način, ostaje i bez posla i bez devojke.

23:35 "Stradanje Hristovo" - Film govori o posljednjih 12 sati života Isusa Hrista, koji je Mel Gibson pripremao gotovo 12 godina vođen unutarnjim preispitivanjem i verom. Vizuelno šokantni prikaz najdramatičnijih trenutaka Isusovog ovozemaljskog života.

AMC

22h "Petparačke priče" - Džuls Vinfild (Semjuel L. Džekson) i Vinsent Vega (Džon Travolta) su dvojica mafijaških ubica koji moraju da vrate akten-tašnu ukradenu od njihovog poslodavca, šefa mafije Marselusa Volasa (Vind Rejms). Volas je takođe zamolio Vinsenta da pazi na njegovu suprugu Miju (Uma Turman) nekoliko dana dok je Volas odsutan...

01:05 "Grad greha" - Hertigan, policajac slabog srca zavetovao se da će štititi striptizetu Nensi (Džesika Alba). Miki Rurk tumači lik Marva, izopštenog čovekomrsca čija je misija osveta svoje jedine prave ljubavi Goldi (Džejmi King). Klajv Oven glumi Dvajta, tajnu ljubav Šeli (Britani Marfi), koji provodi noći braneći Gejl (Rosario Doson) i njene devojke iz Starog Grada (Devon Aoki i Aleksis Bledel) od Džekija Boja (Benisio Del Toro), korumpiranog policajca sklonog nasilju.

Cinemax 

23:35 "Nemoguća misija 2" - Tom Kruz je ponovo u ulozi Itana Hanta, operativca koji radi za tajnu vladinu agenciju IMF (Agencija za nemoguće misije). Njegov kolega agent, Šon Embouz (Dagrej Skot), odmetnuo se nakon što je ukrao uzorak smrtonosnog virusa po imenu “himera”, koji može da izbriše čitavu svetsku populaciju.

Cinestar Action & Thriller

00:30 "Crna dalija" - Za potrebe ovog visokostilizovanog filma, režiser Brajan de Palma adaptirao je roman Džejmsa Elroja u kome je do detalja opisano jedno od najbrutalnijih ubistava u istoriji Holivuda.

Uživajte!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    10. april 2020 | 16:10

    Svi ovi filmovi su prežvakani milion puta na TVu. Zar RTS za koji plaćamo hajdučku pretplatu,nije u mogućnosti da emituje retrospektivu domaćih komedija? Da bar najstarijima olakša ovu situaciju.

  • Thor

    10. april 2020 | 16:41

    Dajte nesto novije, sto nismo gledali 100 puta.

  • QQQ

    10. april 2020 | 16:36

    Pola ovih kanala je zaključano kako da gledam?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA