≫ 

Premijera filma "Odred otpisanih" zakazana za 2021. godinu. Da li to važi i za "Čuvare galaksije 3"?

Zbog pandemije korona virusa, sva snimanja u Holivudu su odložena do daljeg...

  • 0
Harley Quinn Margo Robi kao Harli Kvin u filmu "Odred otpisanih" (2016) / Printskrin: YouTube/Warner Bros. Pictures

Režiser Džejms Gan je na Twitter-u objavio informacije koje se tiču datuma premijera za filmove "Odred otpisanih 2" (The Suicide Squad) i "Čuvari galaksije 3" (Guardians of the Galaxy vol. 3).

Zbog pandemije korona virusa, sva snimanja u Holivudu su odložena do daljeg. Gan trenutno radi u post-produkciji za DC-jev "Odred otpisanih", dok se ujedno priprema i za režiju trećeg dela voljene Marvelove avanture u svemiru.

Guardians Of The Galaxy Vol. 2 "Čuvari galaksije 2" / Foto: Tanjug/AP/Disney-Marvel

Premijera "Odreda otpisanih" je zakazana za 6. avgust 2021. i tako će i ostati. Snimanje filma je završeno u februaru ove godine, pa je Gan napomenuo da nema potrebe da se taj datum pomeri.

- Trenutno nema razloga da se "Odred otpisanih" odloži. Sve smo na vreme, pa čak i ispred vremena, završili. Bili smo velike sreće da zaokružimo snimanje, pa sad radimo na filmu od kuće – napisao je režiser na Twitter-u.

Što se tiče produkcije "Čuvara galaksije 3", ona još nije ni počela. Premijera je bila zakazana za 2021. i ta godina je i dalje zvanična. Međutim, veoma je izvesno da će biti odložena budući da snimanje filma nije ni počelo.

- Trenutni planovi za "Čuvare 3" su isti kao što su bili i pre korona virusa – istakao je Gan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA