≫ 

"Lud, zbunjen, normalan" ne može bez Nadarevića: "Ne pada nam na pamet da to snimamo"

"To nismo nikada razmatrali niti ćemo razmatrati"

  • 2
Mustafa Nadarević Printskrin: Youtube/Lud, zbunjen, normalan - ZVANICNI KANAL

Mustafa Nadarević (77) već duže vreme se bori s rakom pluća, a nedavno je otkrio kako je još u bolnici i da ne zna kada će izaći.

- Ne znam što bih više rekao o svom stanju - rekao je on za Avaz.

Glumac je početkom marta stigao u Sarajevo zbog snimanja novih epizoda serije "Lud, zbunjen, normalan", koje je zbog pandemije korona virusa prekinuto. Tada se i vratio u Zagreb, ali je ubrzo završio u bolnici.

Čim je popuštanje mera vezanih za pandemiju doneseno, ljubitelji ove humorističke serije ponadali su se da će njeno snimanje biti nastavljeno. No na setu ove serije kolegijalnost je nešto što se ne dovodi u pitanje.

Ne pada nam na pamet da radimo "Lud, zbunjen, normalan" bez Mustafe Nadarevića. To nismo nikada razmatrali niti ćemo razmatrati - rekao je za Avaz scenarista serije Feđa Isović (55).

Govoreći o terminu nastavka snimanja serije, Isović kaže da to zavisi od više faktora.

- Pričekaćemo da vidimo kako će se stvari razvijati. Ja mislim da ćemo nastaviti ili ubrzo ili ćemo čekati jesen - objasnio je.

Scenarista veruje da će Nadarević ubrzo ozdraviti.

Mislim da će Mustafa biti dobro. Svi smo veoma optimistični, i mi i on. Tako da to nije nešto što nas preterano sekira - zaključio je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA