≫ 

"Koji je tvoj omiljeni strašni film?" Nev Kembel o predstojećem hororu "Vrisak 5"

Film "Vrisak" je premijerno prikazan 1996. godine i momentalno postao veliki svetski hit...

  • 3
Vrisak 3, Scream, Nev Kembel Foto: Promo

Glumica Nev Kembel, zvezda horor franšize Vrisak, dala je nove informacije o mogućem nastavku pod nazivom "Vrisak 5".

U intrevjuu za portal Collider, Kembel je obelodanila detalje o potencijalnoj 5. horor instalaciji, govoreći o režiserima Metu Betineli-Olpinu i Tajleru Gilertu, autorima uspešnog filma "Spreman ili ne?" (Ready or Not).

- Još uvek nisam 100% uključena u projekat, ali, iskreno, ova dvojica režisera su dosad ostvarila veliki uspeh. Gledala sam njihove filmove i zaista su talentovani. Poslali su mi pismo, naglasivši da su veliki poštovaoci rada Vesa Krejvena i koliko su počastvovani što su dobili šansu da naprave "Vrisak 5" – izjavila je Kembel i dodala:

- Istakli su da su postali režiseri zbog Krejvenovog stvaralaštva i to je zaista lepo. Zato hoće posebno da se potrude oko novog dela. To je zaista lepo čuti. Videćemo. Nadam se da ćemo se oko svega usaglasiti i napraviti nešto odlično, ali to je, svakako, proces.

Kembel je napomenula da će 5. instalacija biti nastavak franšize, a ne reboot, jer će njen lik, Sidni Preskot, biti prikazan u 21. veku.

- Sa ovakvom pričom se uvek može reći još, jer su ovi filmovi zaista zabavni. Postoji velika publika koja ih poštuje i koja želi da vidi nastavak priče. Sidni je naišla na novi preokret u svom životu. Ne znam.. Videćemo – rekla je Nev, ne želeći da oda više informacija.

Film "Vrisak" je premijerno prikazan 1996. godine i momentalno postao veliki svetski hit. Sledeća tri nastavka nisu mogla da mu pariraju, ali su, takođe, bili kritički "pristojni" filmovi. "Vrisak" je otvorio sezonu za slasher horore, čak inspirisavši i čuvenu parodiju "Mrak film".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikad vise

    12. maj 2020 | 18:01

    Conjuring 2. Pet noci sam sanjao onog nindzu.

  • PREDATOR

    12. maj 2020 | 22:15

    Film strave i užasa je domaći film Variola Vera joj kad se setim ja bio mali tada nisam smeo da izađem na ulicu bojao sam se koja korona i karantin kad bi oni pogledali taj film svi bi se zagrlili i rukovali bez problema. Najopasniji film ikad snimljen po meni najjezivije scene su kad ih pakuju u one limene kovčege i posipaju nekim peskom i avion JAT kad sleće i onaj izlazi glumac je odglumio za medalju.

  • Veronika

    12. maj 2020 | 18:45

    Five feet apart. Omiljeni...tri dana ronila suze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA