Najnoviji domaći filmovi pred očima celog sveta! Cinesseum donosi srpske blokbastere u vaš dom

Legalan način da uživate u najnovijim domaćim blokbasterima bilo gde u svetu

  • 9
ekipa, film, cinesseum Foto: promo

Prva online platfroma za gledanje najnovijih domaćih filmovaCinesseum – nudi mogućnost svim našim ljudima, ne samo u Srbiji, već i širom sveta, da na legalan način uživaju u najnovijim domaćim blokbasterima bilo gde u svetu i na taj način ostanu u korak sa srpskom kinematografijom, jezikom i kulturom.

Popularno prozvan ‘online bioskop’, Cinesseum otvara svetska vrata srpskom filmu.

- Želimo da okupimo i ujedinimo sve naše ljude širom sveta i povežemo ih kroz film. Takođe, želimo da upoznamo ostatak sveta sa našom kinematografijom i kulturom jer verujemo da jeste vredna pažnje - izjavio je Đorđe Lovren, jedan od osnivača Cinesseum-a.

 

Najnoviji filmovi u ponudi ovog domaćeg online bioskopa su Ajvar, Grudi, Dnevnik Diane Budisavljević i Realna priča.

- Film Ajvar i film Ekipa su trenutno najgledaniji na platfromi, dok za filmove Realna priča i Dnevnik Diane Budisavljević iz dana u dan raste interesovanje. Veoma smo srećni kada nam se javljaju naši ljudi koji žive u dalekim zemljama i kada nam govore da im je ovako nešto nedostajalo. Lep je osećaj kada vidite da ste Predragu iz Zimbabvea ili Gordani sa Novog Zelanda ulepšali nekoliko sati koliko traje film, jer sada imaju priliku da budu u dodiru sa svojom zemljom. To nas veoma motiviše i gura napred ali verujemo i celokupnu domaću filmsku industriju. Zato pozivamo sve ljude koji čitaju ovaj tekst, da pošalju link rođaku ili prijatelju koji živi daleko, verujemo da će njima ovo posebno značiti - kaže Lovren.

 Kako funkcioniše gledanje filmova na Cinesseum-u?

Cinesseum funkcioniše slično kao bioskopi, samo online. Kada dođete na platformu, potrebno je da se registrujete, izabere film koji želite da gledate, kupite kartu, opustite se i uživate u filmu. Sa jednom kratom možete jednom pogledati film, s tim što to možete učiniti sa celom porodicom ili prijateljima. Ceo proces, od registracije, do kupovine karte i gledanje filma, ne traje duže od 2 minuta, a video uputsvo možete pogledati ispod.

Kompletnu ponudu filmova na Cinesseum-u možete pogledati na ovom linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brajan

    15. maj 2020 | 12:15

    Ako je film ekipa jedan od najgledanijih onda smo mi kao narod izgubili ukus za dobar film...opasna glumacka ekipa ali film dno dna...nazalost

  • Nenad

    15. maj 2020 | 18:42

    Interesantno ali skupo. Pa cak i za inostranstvo. Placas svako gledanje po 3$. Uplatis Netflix za 10$ i gledas ceo mesec koliko hoces i to vrhunske filmove. Da ne bude zabune namerno poredim ove dve platforme jer smatram da nasi filmovi mogu da budu zaista kvalitetni.

  • istina

    15. maj 2020 | 13:10

    Nasi filmovi su prestali da postoje onda kad je Walter prestao da snima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA