≫ 

Umesto bioskopske premijere, "Greyhound" Toma Henksa preko striminga

Bio je zakazan za jun, ali sad predstavlja najveći hit za Apple TV+

  • 0
Tom Henks, Greyhound

Printskrin: YouTube/Sony Pictures Entertainment

U još jednoj drastičnoj promeni u ovogodišnjem bioskopskom kalendaru, "Greyhound", film o Drugom svetskom ratu Toma Henksa, kupio je Apple TV+ kako bi ga premijerno prikazao na svom striming servisu, prenosi EW.

Film je režirao Aron Šnajder (Get Low), prema scenariju koji je napisao Henks. Trebalo je da bude prikazan u bioskopima u junu ove godine, preko kuće Sony Pictures. Sad predstavlja prvi Henksov film koji će imati striming premijeru preko Apple TV+.

Henks igra Ernesta Krausa, kapetana koji upravlja savezničkim brodovima preko "Crne provalije" (Black Pit) do fronta Drugog svetskog rata, usput potapajući nacističke brodove. Pored njega se pojavljuju i Elizabet Šu, Manuel Garsija-Rulfo, Stiven Grejem i Rob Morgan.

Henks je sa Stivenom Spilbergom već razvijao priču za "Masters of the Air" mini-seriju, takođe namenjenu za Apple TV+, pre nego što su obelodanjene informacije o premijeri "Greyhound"-a.

Cela filmska industrija se preuređuje, čak na dnevnom nivou, a budućnost nakon korona virusa je i dalje neizvesna. Produkcije i snimanja su zaustavljene, a bioskopi ne rade. Mnoge premijere su pomerene za kraj godine, a za pojedine se ne zna ni kad će biti. Preostaje nam da čekamo vesti koje pristižu na dnevnom nivou...

Video: Holivudski par i veliki prijatelji Srba oboleli od korone: Tom Henks i Rita Vilson u karantinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA