≫ 

Snima se serija o Slobi i Miri: Boris Isaković i Mirjana Karanović kao bračni par Milošević

Šuška se da će se i Čedomir Jovanović pojaviti u jednoj epizodi...

  • 2
Boris Isakovic, Mirjana Karanovic Foto: ATA Images

Glumac Boris Isaković tumačiće ulogu Slobodana Miloševića, dok će Mirjana Karanović glumiti Mirjanu Marković u seriji "Porodica", koja govori o poslednjim danima pred hapšenje bivšeg predsednika Srbije i njegovo izručenje Haškom tribunalu, saznaje Nova S.

Snimanje serije od pet nastavaka reditelja i scenariste Bojana Vuletića trebalo je da počne u aprilu, ali je zbog pandemije korona virusa i vanrednog stanja prolongirano za leto. Trenutno kao datum početka figurira 11. jun. Producent je kuća Firefly.

Isaković i Karanovićeva već su bili partneri na filmu i to u debitantskom rediteljskom ostvarenju Mirjane Karanović "Dobra žena" iz 2016. godine, a glumili su zajedno i u Vuletićevom "Rekvijumu za gospođu J".

Serija "Porodica" prati poslednje dane na slobodi bivšeg predsednika Srbije i Jugoslavije pred izručenje Hagu 2001. godine. Kako Nova S saznaje, jedan od aktera Miloševićevog hapšenja, Čedomir Jovanović, mogao bi da se pojavi kao tumač jedne od epizodnih uloga u seriji.

Šuška se da je još jedno veliko ime iz glumačke ekipe serija "Porodica", Svetlana Ceca Bojković, koja igra simpatizerku Slobodana Miloševića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cane

    20. maj 2020 | 12:58

    Ne mogu da shvatim, ova država finansira filmove i serije, a sve više se u njima pojavljuju oni koji je mrze. Odjednom su tu Sergej, njegov brat, Mirjana Karanović, Leka i drugi. Zar u Srbiji nema i drugih glumica, osim Mirjane Karanović? Za je neko ubeđen da smo poludeli za Mirjanom Karanović? I druge glumice treba leba da jedu.

  • Aca

    20. maj 2020 | 10:53

    Tako i treba!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA