≫ 

Optužili su je da tinejdžere navodi na samoubistvo: Poslednja sezona serije "13 razloga zašto"

Kontroverzna drama završiće se 5. juna

  • 1
13 razloga zasto "13 Reasons Why" / Printskrin: YT/Netflix

Četvrta i poslednja sezone serije "13 razloga zašto" ("13 Reasons Why") biće emitovana 5. juna na Netflixu, a prvi trejler je već objavljen.

Serija koju su mnogi kritikovali kako prikazuje samoubistvo tinejdžera na gotovo romantičan način, ali sa druge strane vrlo plastičnih scena silovanja i nasilja, planira da ode u istom stilu, jer sudeći po trejleru, drame neće faliti.

Klej i njegovi prijatelji moraće da se suoče sa posledicama Brajsovog ubistva, Montijeve smrti i onog što su uradili da prvo zataškaju.

- Montiju je smešteno - napisao je neko sprejem na vratima škole. Prvi osumnjičeni je, svakako Vinston, odlučan da otrkije ko je Montiju podmentuo Brajsovo ubistvo.

Treća sezona završena je tako što je likovima rečeno kako je Monti ubijen u svojoj ćeliji, ali njegova smrt nije prikazana. S obzirom da se i on, i Brajs pojavljuju u ovom trejleru, ili neko od likova ludi i vidi duhove, ili možda njegova sudbina nije tako konačna.

13 razloga zasto "13 razloga zašto" / Printskrin: YT/Netflix

A ako neko puca po šavovima, onda je to vrlo moguće Klej, koji sada posećuje psihijatra, svađa se sa Zakom i uvaljuje u ozbiljne probleme sa Tonijem. Ni Džeiska, Džastin i Aleks ne deluju kao da će ove godine konačno moći da budu normalni srednjoškolci.

Svih 10 epizoda serije naći će se na Netflixu 5. juna, kada će sudbina ovih likova, nepovratno promenjena Haninim samoubistvom, konačno biti rešena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JungleMadam

    25. maj 2020 | 11:48

    Serija je klasični američki idiotizam. Razlozi zbog kojih se cura ubila, cela ta problematika tinejdžera tog doba je preterana. Ma kakvih ti problema sa 16, 17 godina možeš da imaš, ti likovi su polupani u glavu kompletno svi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA