≫ 

Srbin je glumio sa Čakom Norisom, tukao se sa Brusom Lijem, a za njega sigurno niste čuli

Mel Novak, odnosno Milan Mrđenović, ima bogatu glumačku karijeru, a danas radi kao propovednik

  • 3
Mel Novak, Čak Noris, Brus Li Mel Novak (levo), Čak Noris (gore desno), Brus Li (dole desno) Prinrskrin; Youtube/PolymediaEnt, Foto: Profimedia/Everett

Holivudski glumac Mel Novak može da se pohvali da ima bogatu karijeru koja traje skoro 50 godina. Naime, on se proslavio igrajući negativce u brojnim ostvarenjima.

Milan Mrđenović, kako je njegovo pravo ime, glumio je brojnim velikana svetske kinematografije, kao što su Čak Noris, Brus Li, Stiv Mekvin, Kristofer Li, Den Ekrojd, Rosi o Donel, Linda Evans...

Zajedno sa Brusom Lijem Mel Novak je igrao u ostvarenju "Igra smrti", gde je glumio plaćenog ubicu Stika.

U filmu "Oko za oko" dodeljena mu je uloga negativca Tonija Montoje, a partneri su mu u  ovom ostvarenju bili Kristofer Li i Čak Noris.

Pogledajte kako je Mel Novak igrao sa Čakom Norisom, Brusom Lijem i ostalim svetskim zvezdama:

Mel Novak i dan danas se aktivno bavi glumom, ali ima i drugi posao. Naime, on je propovednik, a godinama radi po zatvorima i pomože i beskućnicima.

U intervjuu za RTS istakao da se ponosi što je Srbin. Naveo je da traži da ga ljudi zovu Milan. Mel ističe da slavi praznike po pravoslavnom kalendaru i da uživa u srpskoj hrani. Na nekadašnoj njegovoj saobraćajnoj tablici pisalo je "Serb", što, naravno, na engleskom znači Srbin.

- Volim što sam Srbin, to svi znaju. Na snimanju filmova, na Fejsbuku i uopšte svim ljudima koje upoznam kažu da me zovu Milan... Ne bih voleo da sam rođen kao neko drugi, već kao Srbin - rekao je svojevremeno sa ponosom Mel Novak.

Da li govori srpski, kako je dospeo u Holivud, o prijateljstvu sa Stiv Mekvinom, odnosu sa ljudima bez nade, o razgovorima sa kriminalcima i ubicama, pogledajte u intervjuu koji je dao za Javni servis:

Video: Jedan od najseksi frajera planete se razgolitio, a onda je počeo da gađa metu sekirama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA