≫ 

Serija "Koreni" dobija nastavak: Snimanje "Vremena zla" počinje na leto

Producent najavljuje 15 kvalitetnih epizoda

  • 3
Koreni, serija, Zarko Lausevic Foto: Promo/RTS

Serija "Koreni" dobiće svoj nastavak, a početak snimanja zakazan je za avgust.

Producent Goran Šušljik najavio je 15 kvalitetnih i uzbudljivih epizoda nastavka pod imenom "Vreme zla", a nakon njega još jedan koji će nositi naziv "Vreme smrti", prenosi Mondo.

On veruje da će ekranizacija romana Dobrice Ćosića biti pun pogodak, a Žarku Lauševiću pridružiće se Andrija Kuzmanović i Mirka Vasiljević.

- Početkom avgusta počinjemo da snimamo "Vreme zla". Trebalo je i ranije, ali smo zbog vanrednog stanja sve pomerili. Jednu od najznačajnih uloga igraće Žarko Laušević, a pridružiće mu se još dvadesetak glumaca, kasting je još uvek u toku. Nakon ovoga ćemo snimiti i 'Vreme smrti'. Verujem da će ovi projekti obeležiti televitijsko stvaralaštvo i produkciju u narednim godinama i ostati trajna umetnička i produkcijska baština poklenjima - rekao je Šušljik za "Informer".

Žarko Laušević se ovom priliko osvrnuo na snimanje "Korena" i još jednom istakao da je taj projekat rađen sa mnogo ljubavi.

- Okupila se jedna zaista vredna ekipa ozbiljnih profesionalaca i drago mi je što se serija 'Koreni' toliko dopala gledaocima. Verujem da će ostati zabeležena kao pravo blago naše televizije - rekao je.

Video: Koreni, pa Vreme smrti? Goran Šušljik otkriva šta posle serije koja je oduševila Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    27. maj 2020 | 21:56

    Odlicna serija!

  • rikimil

    27. maj 2020 | 18:31

    Koliko decenija nam je trebalo da uvidimo knjievnu velicinu jednog Dobrice Cosica? Gledali smo ga kroz "Daleko je sunce" napisanog pre 70 godina, a iza toga romani neprocenive kulturoloske vrednosti. Posle Korena idemo na Vreme zla, Gresnik,Vernik, Otpadnik, na Vreme vladti I, II itd.

  • ❓❗

    27. maj 2020 | 18:22

    Kod nas sve nešto naopako. Pa valjda je prvo bilo VREME SMRTI pa onda trilogija VREME ZLA?! Otkud AĆIM Katić u toj trilogiji? Kladim se da su to uradili zbog Žarka Lauševića ali to jednostavno nema nikakvog smisla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA