≫ 

"Crveni mesec" dobija nastavak: Stiže serija "Jugoslovenka" u 140 epizoda

U središtu zapleta su dve porodice i njihove ljubavne priče

  • 6
Premijera filma Ivana Dudić pojaviće se i u novoj seriji / Foto: ATA Images

Reditelj i scenarista Roman Majetić otkrio je za "TV Novosti" da će serija "Crveni mesec" dobiti svojevrsni nastavak, spinof verziju sa junakinjom Sofijom Bauman (Ivana Dudić).

- Priču "Crvenog meseca" zaokružiće ovaj spinof, u kojem će ostati važni istorijski likovi iz prve serije, dok će od fiktivnih ostati samo Sofija - rekao je on za taj magazin.

U planu je 140 epizoda u jednoj sezoni, a priča se zbiva u novom vremenu, dok je zemlja okupirana 1916. godine a vojska je na Krfu.

- U središtu zapleta su dve porodice i njihove ljubavne priče. Stara beogradska porodica Pavlović, koja je izdanak prošlog vremena i u novom se ne snalazi, dok su Ristići tipični predstavnici novog doba. Postoje paralelne priče na Krfu i u Parizu, gde je veći deo obe porodice bio za vreme rata - rekao je on.

Snimanje bi trebalo da počne u julu, na hrvatskom ostrvu Hvar.

- Prvobitno je trebalo da snimamo u Grčkoj, ali okolnosti epidemije presudile su da promenimo lokaciju. Hvar je kao bajka - rekao je Majetić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA